in

Bari, fetiță de numai 36 de zile, găsită moartă în pătuț, carabinierii au sechestrat pentru analiză mai multe lucruri folosite de părinți

Procurori din Italia au declanşat o investigaţie, după ce un bebeluş român, o fetiță de numai 36 de zile, a fost găsit mort în casa familiei din orașul Bari. Procuratura a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la moartea fetiței. Părinții, medicul pediatru, dar și bunicii bebelușului au fost audiați de poliție.

Potrivit norbaonline.it, mama copilei este româncă, iar tatăl este italian. Din primele informaţii, se pare că bebeluşul a fost găsită fără viață în pătuț, în cursul dimineții de joi, 3 septembrie 2020. Părinții fetiței au fost cei care au făcut macabra descoperire.

Oamenii au chemat ambulanța, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea micuței, fiind nevoiți să declare decesul. Procuratura din Bari a deschis o anchetă, condusă de procurorul Baldo Pisani, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la moartea fetiței.

Ipoteza cea mai probabilă este că micuța a fost victima „Sindromului de Moarte Subită a Sugarului” (Sindrome della Morte improvvisa del lattante sau SIDS), scrie bigodino.it.

Între timp, au fost sechestrate pentru analiză mai multe lucruri folosite de părinți pentru a îngriji bebelușul, iar părinții, medicul pediatru, dar și bunicii bebelușului au fost audiați de poliție.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Situație critică la redeschiderea școlilor în Italia: 13.000 de profesori și personal școlar sunt pozitivi la infectarea cu Sars-Cov-2

Italia. A început testarea masivă a cadrelor didactice înainte de începerea școlii

Italia. A început testarea masivă a cadrelor didactice înainte de începerea școlii