in

Protest în faţa Tribunalului: „Nu mă pot apropia de casa mea”

Un român de 44 de ani, operator socio-sanitar, în Italia de 22 de ani, a protestat zilnic în faţa Tribunalului din Brescia, nemulţumit de un ordin de protecţie decis de judecător, după denunţul soţiei: nu se poate apropia de soţie şi de casa în care locuieşte la mai puţin de 1000 de metri. "Nu pot nici măcar să mă apropii de casa pe care am cumpărat-o împreună cu soţia mea"

"Voi sta aici", a declarat românul, pe nume Martin, "până când situaţia mea se va rezolva". Martin doarme acum în maşină şi a decis ca în fiecare dimineaţă să se plaseze în faţa tribunalului, începând cu data de 15 noiembrie. Protestul său a făcut să intervină carabinierii de la Nucleul Tribunal şi o patrulă a Echipei Mobile: agenţii au luat la cunoştinţă numele său şi au înregistrat motivele protestului.

Martin a rămas în faţa tribunalului până la 13.30, apoi a plecat, aşa cum a promis. Fără loc de muncă de ceva timp, bărbatul de 44 de ani, care până anul trecut trăia cu soţia la Rezzato, contestă prelungirea unui ordin de protecţie decis de judecător după denunţul soţiei.

Nu se poate apropia de casa din Rezzato în care trăieşte femeia, a cărei co-proprietar este, şi trebuie să rămână la o mie de metri. "Ca să merg la medicul meu, a trebuit să cer autorizare judecătorului".

"Dacă aş putea să mă întorc acasă aş avea şi liniştea necesară pentru găsirea unui loc de muncă".

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ion Săvoiu: ”Sistemul trebuie reformat”

Atac într-un bar din Torino: român împuşcat şi înjunghiat