in

Proxenet căutat la Pescara, arestat în România. Banda manevra 100.000 de euro pe lună

A trecut aproape un an de când echipa mobilă din Pescara i-a arestat pe complicii săi. Şi acum porţile închisorii s-au deschis şi pentru el, Ionel Cristea (FOTO), de 30 de ani, căutat din luna ianuarie 2014, când poliţia a anihilat o bandă de proxeneţi care gestiona tinere prostituate la Pescara.

La finele lui noiembrie a fost emis un mandat european de arestare pe numele său, motiv pentru care au început căutările şi a fost blocat în Pantelimon, lângă Bucureşti, unde s-a refugiat. Acum se află în închisoare şi aşteaptă să fie extrădat.

Pentru prima dată în Italia: români condamnaţi pentru MAFIA, pedepse grele pentru membrii „Brigăzii” din Torino

El era singurul care a scăpat operaţiunii de pe 21 ianuarie anul trecut, când oamenii de la echipa mobilă, coordonaţi de Pierfrancesco Muriana, i-au arestat pe Vasilică Coman, de 32 de ani, Florian Ciuraru, de 26, Chiazim Iuseim, 45, şi Florentina Stefania Sin, de 25, soţia lui Vasilică Coman. Sunt acuzaţi că au format o bandă criminală care s-a făcut vinovată de infracţiunile de favorizare şi exploatare a prostituţiei, extorcare, vătămare corporală, violenţă privată şi ameninţări.

Pentru a destructura grupul, care manevra circa 100.000 de euro pe lună controlând mai multe fete, poliţia a putut conta pe preţioasa şi fundamentala colaborare a uneia dintre tinerele exploatate de grup, care a reuşit să fugă de exploatatorii săi şi să înceapă o viaţă nouă, şi datorită asociaţiei On the road.

La 16 ani pe stradă, constrânse să se prostitueze

A trăit şi trecut prin de toate: a fost vândută de o rudă de-a sa, în România, a sosit la Pescara şi i-au fost luate documentele de către exploatatori, a fost aruncată în stradă şi trebuia să se prostitueze şi fără prezervativ pentru a încasa mai mult dar, când a înţeles că în scurt timp ar fi fost pasată unei alte bande, a prins curaj, s-a îndepărtat în timp ce era la lucru (deşi era însărcinată) şi a cerut ajutor, începând să colaboreze cu investigatorii. Însă clanul nu a lăsat-o în pace. Dimpotrivă, a fost găsită şi i s-a spus că vechii săi „amici” erau gata să vândă copilul.

În urma anchetelor s-a stabilit că este vorba de persoane fără scrupule, angajate într-un război violent pentru controlul teritoriului şi din acest motiv în luptă cu un alt grup criminal, afirmă anchetatorii, care a reconstruit organigrama şi metoda de lucru şi a studiat caietele pe care erau notate numele fetelor, cheltuielile susţinute şi încasările.

Poliţişti italieni condamnaţi pentru că au violat două prostituate românce, dintre care una minoră

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jurnalistă italiană: ”România NU ESTE tărâmul hoților și al țiganilor”

Oferte de muncă în construcții din România, pentru românii din Italia