in

Oferte de muncă în construcții din România, pentru românii din Italia

S.C. GEOMARCO CONSTRUCT S.R.L., site www.geomarco.ro, Constanța, angajează 15 muncitori calificați în construcții – finisaje interioare și 3 instalatori. Pentru cei ce nu au locuință în Constanța, se oferă cazare la căminul firmei.
Adresa de contact : [email protected]

”Anunțul se adresează și românilor din Italia care au experiență și calificări în construcții, doresc să se reîntoarcă în țară, dar au dificultăți în găsirea unui loc de muncă. Se discută tot mai mult despre repatriere, noi dorim, în limita posibilităților, să venim cu propuneri concrete.” ne-au precizat reprezentanții firmei.

S.C. GEOMARCO CONSTRUCT S.R.L. este o companie întemeiată în anul 2006 ca urmare a cerințelor și nevoilor în plină expansiune exprimate pe piața construcțiilor din România și, implicit, din județul Constanta.

Personalul companiei este format din ingineri și economiști experți, licentiați în domeniile tehnice de activitate și dintr-un efectiv de peste 150 muncitori calificați.

Experiența si aptitudinile dobândite în peste 30 de ani de activitate a personalului cheie din conducerea companiei au condus la realizarea a numeroase lucrări în diferite ramuri ale construcțiilor, acestea ridicându-se întotdeauna la cel mai înalt grad de calitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Proxenet căutat la Pescara, arestat în România. Banda manevra 100.000 de euro pe lună

Inscripţii rasiste la Fonte Nuova: „Uciderea unui român nu este o infracţiune, ci un lucru bun”