in

Puglia, româncă găsită moartă de colega de apartament, stătea pe balcon întinsă la soare

O tânără româncă, în vârstă de 32 de ani, a murit duminică, la Nardo, în Puglia, Italia, în timp ce făcea plajă pe balconul apartamentului în care locuia. Potrivit presei italiene, descoperirea macabră a fost făcută de colega de apartament, în jurul orei 17.00, care a găsit-o pe Monica fără viață, întinsă la soare. A anunțat imediat autoritățile, însă medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul care s-ar fi produs în jurul amiezii.

Prietena româncei le-a povestit carabinierilor că a ieșit din casă dimineața și și-a lăsat colega în costum de baie, așezată la soare, pe balcon. La întoarcere, a găsit-o tot acolo, însă nemișcată, scrie stiridiaspora.ro.

Pe balcon, găsite trei sticle goale de votcă

Carabinierii, împreună cu procurorul de serviciu Alessandro Prontera, spun că nu a fost găsit vreun semn de efracție sau alte probe care să trimită ancheta spre o moarte violentă. Medicul legist Roberto Vaglio, după primele cercetări externe ale trupului neînsuflețit, a emis ipoteza unei morți cauzate de un infarct sau de o posibilă hemoragie internă.

Pe balcon au fost găsite trei sticle goale de votcă. Nu se știe exact când și de cine au fost consumate, dar anchetatorii au suspiciunea că femeia ar fi băut alcool în timp ce stătea la soare, ceea ce i-ar fi provocat un posibil infarct.

Trupul neînsuflețit al femeii, care la Nardò o are pe mama ei badantă, a fost dus la morga spitalului Vito Fazzi din Lecce.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/trafic-dublu-la-intrare-in-tara-la-granita-cu-ungaria-cele-mai-tranzitate-au-fost-la-nadlac-si-bors/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Restricțiile de zbor către Italia și alte opt țări au fost prelungite până în 17 iulie

Se redeschid bisericile

Se redeschid bisericile în România. Credincioșii trebuie să-și facă programare pentru spovedanie