in

„M-au violat ca pedeapsă”

A sosit în Italia în august 2010, la 23 de ani, și s-a prostituat până pe 7 noiembrie în același an, când, trimiși să o pedepsească, cinci bărbați au violat-o pe rând. Ana (nume imaginar) și-a povestit oroarea în sala de judecată la Pavia, pe timpul procesului împotriva a trei dintre violatorii săi. Doi sunt fugari și în sală era unicul din grup care – potrivit ei – nu a reușit să o violeze, dar care oricum este închis și acuzat de viol, jaf și vătămare corporală.

În august 2010, povestește cotidianul „La Provincia Pavese”, Ana sosește în Italia din România. Trăiește într-un hotel din Mortara (Pavia), împreună cu un conațional, și se prostituează pe stradă, la Villanova și Gropello. În jurul datei de 5 noiembrie, într-o noapte, sosește un Volkswagen din care coboară trei fete.

Violată și exploatată, fără apă, lumină și mâncare

„Mi-au spus că acel loc nu era al meu, să plec, și mi l-au dat la telefon pe Viorel”. Vocea de la celălalt capăt îi spune: „Ori îmi plătești 250 de euro pe săptămână, pentru acel loc, ori va fi rău pentru tine”.

Ana ignoră amenințările și greșește. Pe 7 noiembrie la miezul nopții, pe strada spre Gropello, un Ford Escort se apropie de ea. Șoferul se preface că dorește servicii sexuale, apoi o ia de o mână și cinci oameni, care erau ascunși în spatele mașinii, o fac să urce cu violență.

Poveste înfiorătoare a unei românce minore, abuzată sexual de tatăl vitreg italian, la Aquila

„M-au dus într-o pădure, la mică distanță. Îmi țineau un cuțit la gât, în timp ce unul, la telefon, în română, spunea cuiva „am prins-o pe aia cu cizme albe„. Ajunși pe câmp, Ana este obligată să se dezbrace complet și să se descalțe și de cizme, în care ținea ascunși 500 de euro.

Ei îi este frică, își pierde controlul, imploră să i se ia banii și telefonul mobil și să fie lăsată să plece. Nu o lasă. „M-au violat cinci, pe rând. Aveau circa 25-30 de ani. Ultimul, de vreo cincizeci de ani, nu a avut timp pentru că s-a făcut târziu.”

A violat-o pe verișoara lui minoră, după o seară în discotecă la Roma

După viol, unul dintre agresori a fotografiat, cu celularul, cartea de identitate a femeii: „Știm cine ești, să nu ne denunți, altfel va fi mai rău pentru tine„. Bărbații au dus-o pe femeie din nou pe stradă.

„M-am adresat colegei mele, ea a chemat carabinierii. Un client m-a dus la spital, la Vigevano. Amica mea a zis, în acea noapte, că Viorel a trecut pe acolo cu mașina”. Ana, după acea noapte, a încetat să se mai vândă. Acum așteaptă dreptatea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Exod de imigranți italieni către Londra. Fluxul de italieni l-a depășit pe cel de români

Vittoria-Sicilia, împușcat de propriul frate la cărți