in

Ravenna, român de 38 de ani, găsit într-un șanț, ucis de o mașină pirat

Găsit într-un șanț. Lovit de o mașină în timp ce circula pe bicicletă. Un român de 38 de ani a fost găsit fără viață în seara de 5 martie într-un șanț de la marginea unei străzi care leagă Castel Bolognese de Riolo Terme, în provincia Ravenna, lângă o bicicletă, victimă a unui accident rutier.

Cel care l-a lovit s-a prezentat după două ore la carabinieri, admițând că l-a lovit pe biciclist.

Semnalarea la centrala operativă 118 a sosit cu puțin timp înainte de miezul nopții de la un automobilist aflat în trecere și la fața locului, la Campiano di Castel Bolognese, pe șoseaua provincială Casolana, s-au dus paramedicii care nu au putut decât să constate decesul românului.

Victima este Silviu Relu Rascanu, 38 de ani, iar cel care l-a călcat cu mașina este un muncitor italian de 55 de ani din Riolo Terme.

A declarat poliției că în timp ce conducea mașina sa, Volkswagen Golf, a auzit un zgomot, dar a crezut că a lovit un animal, și de aceea nu s-a oprit. Ulterior a decis să controleze și a descoperit că a lovit un om.

Italianul a fost denunțat pentru omor rutier și fuga de la locul accidentului.

Tată și fiu, morți în accident la Salerno. Solidaritate emoționantă: peste 8000 de euro strânși într-o singură zi, pentru ajutorarea familiei

 

Criză pe șantierele din Roma: muncitori fără loc de muncă și casă, capitala e blocată

Italia ademenește străinii bogați: impozit forfetar de 100.000 de euro pe an. Circa o mie de persoane ar urma să profite de noua procedură