in

Ravenna, șofer român găsit mort în cabina camionului, avea în jurul gâtului o curea şi prezenta urme de tăieturi: crimă sau sinucidere?

Mister în jurul morții unui şofer român de TIR, stabilit în Italia. Bărbatul de 59 de ani a fost găsit mort în cabina camionului său în Ravenna, într-o zonă industrială, la câteva sute de metri de o moschee. Anchetatorii încearcă să refacă ultimele ore din viaţa bărbatului de 59 de ani.

Românul avea în jurul gâtului o curea de plastic, dar şi urme de tăieturi, lucru care i-a făcut pe anchetatori să nu excludă nicio pistă: crimă sau sinucidere.

Totuşi, oamenii legii tind mai mult spre cea de-a doua variantă pentru că în cabină nu exista nicio urmă că ar fi avut loc o luptă. În plus, toate lucrurile erau aşezate în ordine. Criminaliştii spun că în cazul unui atac într-un spațiu atât de mic, manevrele defensive ar fi trebuit să lase ceva urme pe scaune, ferestre și diverse obiecte.

Alarma a fost declanșată în jurul orei 12.30 de către un trecător. Cornel, care locuiește în Sassuolo, în zona Modena, împreună cu familia sa, se afla pe scaunul pasagerului.

La fața locului, au sosit mai multe echipaje de poliţie şi criminalişti. Anchetatorii au cercetat întreaga zonă şi au căutat şi camere de supraveghere pentru a putea reface ultimele ore din viaţa românului.

Zona unde a fost găsit şoferul de TIR este cunoscută ca un loc ales des de camionagii pentru a se odihni, fiind un loc liniştit. Ultima dată, Cornel a fost zărit de clienții unui bar-pizzerie din apropiere, unde a mers acolo joi seară să cumpere o pizza la pachet. Ceea a urmat rămâne deocamdată un mister, scrie ilrestodelcarlino.it, citat de observatornews.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În această localitate din Italia, coronavirusul nu a ajuns: ”E mai ușor să întâlnești căprioare și vulturi aici decât COVID-19”

viermi-de-faina

Viermii de făină, hrană aprobată în UE. Alte 11 insecte vor fi autorizate pentru consumul uman