in

Rimini, o îngrijitoare a înșelat cu 300.000 de euro bătrâna pe care o îngrijea, acum riscă doi ani de închisoare

O moldoveancă care îngrijea de o bătrână în Italia este acuzată că a furat 300.000 de euro și a dispărut. Cazul a avut loc în orașul Rimini din Italia, transmite Știri.md.

Potrivit informațiilor acumulate de oamenii legii din Italia, bătrâna avea încredere în moldoveanca în vârstă de 49 de ani și o aprecia foarte mult pentru munca sa de mai bine de 6 ani.

Moldoveanca a profitat însă de afecțiunea bătrânei și a început să ceară bani în plus față de salariul convenit.

Moldoveanca o șantaja pe bătrână: ”Mi-am găsit un alt loc de muncă cu 4.000 de euro, dacă vrei să rămân, trebuie să-mi dai mai mulți bani”. Iar bătrâna alesese să cedeze șantajului pentru a nu-și pierde angajatul. Astfel, sume mari de numerar au fost retrase din contul său bancar pe parcursul a 3 ani, împreună cu emiterea mai multor transferuri bancare.

Astfel, badanta a înșelat bătrâna de circa 300.000 de euro și ulterior a fugit în R. Moldova. Cea care a descoperit înșelătoria a fost fiica bătrânei, care a anunțat imediat oamenii legii. În prezent, dosarul bătrânei a ajuns în judecată, iar moldoveanca riscă să fie condamnată la 2 ani de pușcărie în Italia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Povestea a doi părinți, studenți în ultimul an, veniți în Italia pentru a-și salva copilul: ”El este minunea noastră”

Pescara, droguri de 250.000 euro confiscate, doi soți români și un italian arestați