in

Italia, doi șoferi români, soț și soție, striviți în cabina camionului, transportați de urgență la spital

Doi tineri șoferi români de TIR, soț și soție, au fost striviți în cabină într-un accident produs în Italia, la o zi după ce s-au întors din concediu. Un alt camionagiu le-a ieșit în cale, fără să se asigure. Cabina TIR-ului condus de români s-a făcut praf în semiremorca celuilalt camion. Cei doi șoferi români erau căsătoriți de un an.

Doi tineri români, soț și soție, colegi de echipaj pe un camion în Italia, au fost victimele unui accident cumplit miercuri, pe A7 Milano-Genova, în dreptul ieșirii de pe autostradă spre Tortona și intersecția cu A26.

Cei doi preluaseră camionul de la Brescia, la 160 de km distanță de locul accidentului. Soțul era la volan, când un alt camion a ieșit dintr-un refugiu SOS fără se se asigure, iar românul n-a mai putut evita impactul, scrie observatornews.ro.

El și tânăra lui soție au fost grav răniți și transportați la spital, unde femeia a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale.

Cei doi sunt în afara vreunui pericol de moarte, iar dacă lucrurile evoluează conform previziunilor medicilor, bărbatul va fi externat în câteva zile. Soția lui va mai rămâne sub observație, în spital.

Cei doi tineri șoferi români se întorseseră în Italia doar de o zi, din țară, unde petrecuseră concediul. Era prima lor cursă după vacanță. Cei doi, pasionați de camioane, sunt căsătoriți de un an.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pescara, droguri de 250.000 euro confiscate, doi soți români și un italian arestați

cimitirul fetuşilor Roma

Situaţie tulburătoare la Roma. În cimitirul fetuşilor, numele femeilor care au avortat este trecut pe cruce: «E ca şi cum m-ar fi îngropat»