Menu
in

Roma, a încercat să traverseze ”Grande Raccordo” printr-un loc nepermis, român de 36 de ani, lovit în plin de o mașină

Un român de 36 de ani, stabilit la Catanzaro, în Italia, a murit luni seara, după ce a încercat să traverseze şoseaua de centură a Romei prin loc nepermis. Românul şi-a luat inima în dinţi şi a încercat să traverseze cele şase benzi ale şoselei, însă nu a ajuns nici măcar până la jumătatea drumului când a fost lovit în plin de o maşină condusă de un tânăr italian, în vârstă de 25 de ani.

Conform site-ului Roma Today, citat de observator.tv, pe lângă faptul că a vrut să traverseze prin loc nepermis, românul nu purta nici măcar vestă reflectorizantă. Medicii chemaţi la faţa locului nu au putut face nimic pentru salvarea românului.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la spital, iar autorităţile locale şi Consulatul Român au întreprins demersurile necesare pentru ca rudele acestuia să meargă şi să identifice cadavrul.

S-a deschis dosar penal, pentru stabilirea exactă a dinamicii accidentului, dar şi pentru a se afla motivul care l-a împins pe român să încerce să traverseze şoseaua de centură prin zona respectivă.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version