in

Roma, copilul unei românce găsit mort în pătuț de o vecină, mama plecase în Franța

Bebeluşul unei tinere de 21 de ani, româncă, a fost găsit fără viaţă la Roma, după ce mama a plecat din Italia în urma unei discuții mai aprinse la telefon cu soţul. Femeia a lipsit 6 zile, iar copilul ei rămăsese în grija unei alte românce, în vârstă de 63 de ani.

Femeia de 63 de ani a găsit copilul fără viaţă în pătuţ şi a sunat la numărul de urgenţă 118 după ce a văzut că din nasul bebeluşului curge sânge. Ea a spus că mama, o româncă în vârstă de 21 de ani, i-a lăsat copilul în grijă şi a plecat, dar nu a ştiut să dea mai multe detalii.

Poliţia din Tor San Lorenzo l-a înştiinţat pe tatăl copilului. Românul, fiind şocat de veste a venit imediat în Italia pentru a înţelege ce se întâmplă. El a spus că s-a certat la telefon cu soţia sa, dar că nu ştia că aceasta a plecat, informează ilmessaggero.it.

Legistul nu ar fi găsit semne de violență și ar fi atribuit moartea cauzelor naturale, însă copilul, rămas singur, a fost găsit ghemuit într-o poziţie nefirească, în apartamentul din complexul rezidențial Le Salzare.

Luni de dimineaţă tânăra s-a prezentat la poliţie şi a spus că a fost plecată în Franţa, împreună cu mama ei, pentru a rezolva mai multe probleme de familie. Tânăra a confirmat că a lăsat copilul în grija conaţionalei ei, o vecină, alături de care împărţea apartamentul în care locuia.

Medicii au efectuat între timp şi autopsia micuţului şi au stabilit că acesta a suferit de moarte subită în somn.

Ragusa, bebelușul unei românce găsit mort, a anunțat serviciul de urgență abia după câteva ore

Napoli, bebeluș român salvat de la moarte de doi polițiști italieni.Tatăl micuțului era beat și panicat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sebastian Ghiță a pus ochii pe copiii românilor din străinătate: ”Vreau să fac o propunere clară și practică”

Martoră la ”bunga bunga”, otrăvită? Moarte suspectă a femeii care a vorbit despre petrecerile lui Berlusconi