in

Napoli, bebeluș român salvat de la moarte de doi polițiști italieni.Tatăl micuțului era beat și panicat

Un copil de două luni cu o criză respiratorie, o mamă care plângea și un tată beat, aceasta este scena pe care au văzut-o agenții de la Poliția Municipală din Napoli în seara de 23 februarie, scrie Il Mattino.

Cei doi polițiști erau în patrulare în zona taberei de romi de pe via Brecce a Sant’Erasmo, zona Poggioreale, când au văzut ieșind din tabără o femeie care avea un copil în brațe și era foarte agitată.

Agenții au intervenit imediat și obsevând că bebelușul era într-o situație dramatică au chemat o ambulanță de la 118. În timp ce mama era șocată și nu mai știa cum să facă să-și salveze copilul, tatăl, beat și panicat, a încercat să împiedice intervenția polițiștilor.

Copilul a fost reanimat și apoi a fost transportat cu ambulanța, escortată de mașina poliției pentru a i se facilita rapiditatea în trafic, la spital Santobono. Datorită intervenției prompte a polițiștilor și personalului medical, viața micuțului a fost salvată.

Fondi, părinți români disperați: nou-născută opărită la spital, grav desfigurată

Descoperire incredibilă în cazul româncei moarte după ce a născut: carabinierii au găsit un al doilea făt decedat

 Nou-născut vândut la Rimini, mama condamnată la 3 ani și 4 luni de detenție 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie în Italia, român de 30 de ani și fiul său de 3 ani morți într-un grav accident rutier. Tânărul devenise din nou tată de numai zece zile

Român condamnat pentru furtul a zece porci în România, arestat la Napoli. Va fi extrădat