in

Roma, deghizat în Spiderman, un român a jefuit un magazin de înghețată, l-a înjunghiat pe proprietar și a rănit doi carabinieri

Scene dramatice în zona Garbatella din Roma, după ce un tânăr român de 26 de ani a jefuit un magazin de înghețată, l-a înjunghiat pe proprietar și a rănit doi carabinieri. Există și o parte comică a întâmplării: bărbatul a încercat jaful deghizat în Spiderman. Incidentul a avut loc în noaptea de 26 spre 27 iulie.

Deghizat în Spiderman, românul a intrat în gelateria din via Carlo Biffi, cu intenția de a o jefui. Înarmat cu un cuțit, tâlharul l-a amenințat pe proprietar, cerându-i încasările, însă omul a refuzat să-i dea banii. Mai mult, patronul magazinului a reușit chiar să-l imobilizeze pe individ.

Între timp, la fața locului au ajuns și carabinierii. A fost momentul în care românul, în încercarea de a se elibera, l-a înjunghiat pe patron, provocându-i două plăgi.

Tâlharul a reuşit să fugă, însă a atras atenţia unui alt echiaj de poliție care patrula în zonă. Oamenii legii l-au văzut că fugea îmbrăcat în Spiderman și au pornit în urmărirea lui. După ce a făcut tot posibilul să scape, rănind chiar doi polițiști, în cele din urmă, românul a fost capturat. Potrivit it.blastingnews.com, citat de observatornews.ro, cei doi polițiști italieni au fost transportați la spital. Unul dintre ei are umărul dislocat și răni la un picior, iar celălalt s-a ales cu brațul fracturat.

Tânărul, care era deja în atenţia autorităţilor pentru trafic de droguri, se află acum în arest.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

NU ESTE ROMÂN! Își oferea propriul copil pentru presații sexuale, cel arestat este un italian de etnie romă

Ivrea, teroare pentru trei copilași amenințați de tatăl lor cu cuțitul: ”Tata vrea să ne omoare!”