in

Roma, mister în jurul morții unei românce, s-a prezentat la spital cu răni grave căpătate în urma unei bătăi cumplite

O româncă din Roma a ajuns în spital la câteva zile după Revelion, cu răni grave căpătate în urma unei bătăi cumplite. Femeia le-a spus medicilor că a fost bătută de două persoane necunoscute, care ar fi violat-o. Medicii, dar și anchetatorii, înclină spre altă variantă.

Româncă a ajuns la spital într-o stare foarte gravă, iar medicii au încercat în zadar, timp de aproape două săptămâni, să o vindece. În urma bătăii crunte pe care a încasat-o, ea s-a ales cu numeroase oase rupte, dar și mai grav, cu hemoragii interne, iar mai multe organe i-au fost afectate de lovituri. Acum două zile, medicii au fost nevoiți să constate decesul, dar moartea femeii a dat naștere unei anchete.

Potrivit publicației Il Messaggero, citată de ziare.com, odată ajunsă la spital, femeia le-a spus medicilor cu ultimele puteri că a fost bătută crunt de doi bărbați, necunoscuți, ambii români, însă polițiștii au acum rezerve serioase și cred că femeia a făcut această declarație ca să-l acopere pe soțul ei.

„Doi bărbați m-au atacat, au încercat să mă violeze, iar eu am încercat să mă apar. Eram la serviciu, iar ei erau români ca și mine. Mai multe nu vă pot spune, pentru că nu-i cunoșteam„, a spus femeia, înainte de a intra în comă.

Și medicii au semne de întrebare, iar un prim indiciu că ea și-ar acoperi soțul este că nu s-a prezentat la spital imediat după ce a fost bătută cu bestialitate, ci la câteva zile distanță, când s-a simțit din ce în ce mai rău.

Carabinerii înclină spre această variantă după ce au aflat de la vecinii femeii că aceasta era bătută frecvent de soț, iar de câteva ori oamenii au sunat la politie că să o scoată din mâinile acestuia.

Va fi însă foarte greu de dovedit că soțul femeii a fost cel care a omorât-o în bătaie, la fel cum ar fi imposibil de dovedit dacă ea a fost într-adevăr bătută de doi necunoscuți. Din această cauză, ancheta este greoaie, iar criminologii sunt rezervați. Cercetările vor continua, însă, spun italienii, chiar dacă șansele de a fi finalizată cu succes sunt mai degrabă mici.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Persoanele vaccinate cu ambele doze scapă de CARANTINĂ la intrarea în România

Român pus sub acuzare la Spoleto, a participat la bătaia în care a murit un italian de 25 de ani