in

Român pus sub acuzare la Spoleto, a participat la bătaia în care a murit un italian de 25 de ani

Un român din Spoleto, în vârstă de 20 de ani, care a participat la bătaia din 15 august 2020 de lângă un club din Bastia Umbra, unde Filippo Limini și-a pierdut viața, este cercetat de carabinierii din Assisi.

Filippo Limini, 25 de ani, a murit în noaptea de 15 august 2020 după o bătaie pornită într-un club din Bastia Umbra, suferind leziuni craniene, faciale și toracice. Un grup de tineri din Spoleto s-a încăierat cu un grup din Bastia Umbra.

Filippo Limini

Limini a luat un pumn în față de la o persoană, apoi un alt tânăr l-a lovit cu piciorul în timp ce era deja la pământ, după care o mașină Opel Corsa a trecut peste el, mai întâi a dat cu spatele, apoi a trecut din nou peste el.

La sosirea ajutoarelor, Limini era deja mort.

 Băiatul care se afla la volan s-a apărat spunând că nu l-a văzut pe Limini la pământ.

După bătaie au fost arestate trei persoane din grupul „Bastia Umbra”, Brendon Kosiqi, Denis Hajderlliu și Kevin Malferteiner.

Acum a fost pus sub acuzare și românul din Spoleto, pentru participarea la bătaie.

Carabinierii din Assisi nu au abandonat ancheta, ei continuă să adune mărturii. Mai mulți martori povestesc despre o luptă la care ar fi participat mulți oameni.

Datorită investigațiilor telematice, precum și a numeroaselor mărturii colectate, militarii au reușit să îl identifice pe român, unul dintre cei care a pornit bătaia, mai întâi în ​​interiorul, cât și în afara clubului. El făcea parte din grupul victimei, din grupul celor din Spoleto.

El ar fi lovit violent mașina Opel Corsa cu un obiect contondent cu cei trei tineri din grupul „Bastia Umbra” la bord, apoi arestați imediat, spărgând geamurile, lovind caroseria și rănindu-i pe ocupanții vehiculului.

Tânărul de 20 de ani a fost găsit de către carabinierii din Assisi care i-au notificat măsura asiguratorie a obligației de prezentare la Poliția Judiciară și interdicția zilnică de a părăsi locuința sa, de la ora 20 la 7 dimineața, emisă de judecătorul de instrucție din Perugia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, mister în jurul morții unei românce, s-a prezentat la spital cu răni grave căpătate în urma unei bătăi cumplite

Italia, român achitat de judecător deși a exploatat două tinere, inclusiv fost iubită. IATĂ MOTIVAȚIA!