in

Roma, românca dispărută a fost găsită spânzurată sub viaductul Giovanni Gronchi

Se încheie în manieră tragică căutările Biancăi Andreea Gherghina, femeia rezidentă la Fidene, lângă Roma, dispărută de acasă în 26 ianuarie, după ce şi-a însoţit fiica de trei ani şi jumătate la grădiniţă.

Macabra descoperire a fost făcută pe 8 februarie, când o ambulanţă de la 118 a semnalat prezenţa unei femei găsită spânzurată sub viaductul Giovanni Gronchi (Bufalotta), nu departe de locul unde a fost zărită ultima dată.

Rudele au fost contactate de forţele de ordine pentru recunoaşterea corpului.

Confirmarea că este vorba de românca de 36 de ani a sosit de la Chestura din Roma, care a comunicat: «Femeia a lăsat pe 25 ianuarie o scrisoare acasă prin care îşi ruga soţul să se îngrijească de fiica lor de 3 ani. Potrivit primelor informaţiii, se pare că este vorba de o sinucidere, însă se continuă investigaţiile. Cadavrul era în stare parţială de descompunere”. Despre Bianca, originară din Curtea de Argeş, nu se mai ştia nimic de pe 26 ianuarie. În zilele care au urmat dispariţiei soţul şi cumnata au lansat un apel disperat presei: «A ieşit din casă în jurul 9.00 pentru a o duce pe Chiara la grădiniţă. Puţin după ora 9:30 l-a sunat pe fratele meu de pe mobil spunându-i „V-am iubit mereu, ai grijă de Chiara!”. Apoi nimic, Bianca închizând telefonul şi dispărând în neant»

Alarma a fost dată de partenerul de viaţă al femeii, Massimiliano: „Bianca a ieşit din casă dimineaţa pentru a o însoţi pe micuţa noastră la grădiniţa din Fidene, unde locuim, cu ea avea telefonul mobil. A lăsat acasă toate documentele şi cardul bancar. A luat la ea circa două sute de euro în numerar. Am găsit portofelul în cameră, înăuntru era un bilet de-al său cu aceleaşi cuvinte pe care mi le-a spus la telefon. Bianca este o mamă grijulie şi nu s-a îndepărtat niciodată de noi. Însă în ultimul timp a avut diferite probleme la muncă”.

Bianca Andreea Gherghina lucra ca ospătar într-un cunoscut restaurant din centrul Romei, în apropiere de Fontana di Trevi. În ultimele săptămâni se plângea de tensiuni şi neînţelegeri cu angajatorul, după cum a povestit Massimiliano: „Recent am văzut-o cu adevărat încercată şi obosită. Lucra chiar şi 14 ore pe zi şi nu mai rezista”.

Bianca Andreea Gherghina, dispărută la Roma după ce a lăsat un bilet partenerului: ”V-am iubit mereu, ai grijă de Chiara”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

EXCLUSIV / Paula Mitrache, singura româncă invitată să cânte la Sanremo: ”Pe scenă m-am gândit la ţara mea”

”Voi lupta pentru întoarcerea românilor acasă”, primul candidat din diaspora este un român din Italia