in

Roma, sechestrată şi violată o noapte întreagă într-o tabără de romi. ”Opriți criminalii care ne terorizează zi de zi”

Răpită şi obligată să suporte violuri repetate ore la rând. Un coşmar care a durat o noapte. Ore şi ore de abuzuri, violenţe, violuri. Este ceea ce i s-a întâmplat unei fete la Roma, pe Prenestina.

S-a întâmplat în 6 mai. Fata, de origine albaneză, a fost abordată pe stradă de doi romi de origine română. Au prins-o, au târât-o prin vegetaţie şi au violat-o într-o baracă. Un coşmar care a durat întreaga noapte. Dimineaţa următoare, fata a reuşit să fugă când cei doi nomazi erau beţi. Fugită în stradă, a cerut ajutor unui trecător şi apoi a făcut plângere la carabinieri.

Astfel carabinierii au reuşit să-l găsească pe unul dintre vinovaţi şi cercetările sunt în curs pentru găsirea complicelui. Tatăl fetei a organizat în 14 mai o demonstraţie în cartier: ”Împreună uniţi putem opri criminalii care ne terorizează zi de zi, împreună putem învinge degradarea din cartierul nostru”.

«Nu suntem oameni cărora le place să ţină lucrurile ascunse. Fiica mea este majoră şi ea a fost cea care a decis să se expună cu nume şi prenume, să-şi sacrifice confidenţialitatea pentru ca lucrul acesta să fie public, pentru ca lumea să ştie, pentru ca instituţiile să se pună în mişcare. Al doilea motiv este că ceea ce i s-a întâmplat fiicei mele se mai poate întâmpla», spune la Adnkronos Vladimir Kosturi, tatăl tinerei.

Vladimir este un profesor de matematică şi fizică de origine albaneză şi este rezident la Roma de 27 de ani. Vladimir Kosturi este preşedintele naţional al Iliria, Liga Imigranţilor Albanezi.

El a fost cel care a împrăştiat fluturaşi în cartier şi prin intermediul reţelei Facebook pentru a-i înştiinţa pe toţi ce s-a întâmplat. În fluturaş profesorul povesteşte despre viol.

«Pe 6 mai fiica mea, rezidentă împreună cu mine în acest cartier, a fost sechestrată la 150 de metri de casă de doi bărbaţi de etnie rom-română – scrie Kosturi – a fost târâtă prin vegetaţie, a fost violată în mod brutal şi dusă într-o baracă întunecoasă şi dărăpănată, în tabăra de romi dintre via Prenestina, via Teano şi Largo Telese. Aici a fost ţinută întreaga noapte. A reuşit să fugă dimineaţa după ce a profitat de starea de beţie a agresorilor săi, care şi-au petrecut timpul distrându-se cu ea şi planificând să o ucidă pentru a ascunde orice probă».

Odată fugită din tabără, tânăra de 27 de ani s-a dus în stradă, riscând să fie accidentată, şi în stare de şoc a deschis portiera unei maşini oprită la semafor la 5 dimineaţa. Bărbatul, un paznic care se ducea la serviciu, a dus-o la o unitate a carabinierilor.

«Cartierul? Face scârbă, sunt 27 de ani de când mă aflu la Roma, ieşi şi găseşti persoane bete şi cu berea în mână şi văd o degradare care ţine de toţi rezidenţii nu numai de italieni. Acest lucru teribil s-a întâmplat la 200 de metri de locuinţa noastră. Fiica mea a trecut pe această stradă întunecoasă pentru a face o scurtătură». «Fiica mea – povesteşte – este o fată studioasă, a sosit în Italia când avea 11 ani, şi-a trăit toată viaţa aici». «Acest fapt – denunţă – s-a întâmplat într-un mediu abuziv fără controale. Primăria are o mare responsabilitate . Împreună uniţi putem opri criminalii care ne terorizează zi de zi, împreună putem învinge degradarea cartierului nostru», mai adaugă profesorul.


Citiți și:

Napoli, a încercat să violeze o studentă, a scăpat de linşaj numai datorită poliţiei

Cortona, maltratată şi violată la 92 de ani, îngrijitoare româncă denunţată

Violată în plină zi la Genova, doi români arestați

Foggia, româncă de 18 ani, sechestrată și violată într-o casă abandonată

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Copilul cu trompă a fost operat cu succes la Ferrara și s-a întors în România

Imagini șocante în Florența: mașini căzute într-o prăpastie de 200 de metri – VIDEO