in

Roma, și-a violat fiica și cumnata, timp de aproape trei ani, român condamnat la 8 ani de închisoare

Un român a fost condamnat în Italia, după ce și-a supus propria fiică la chinuri greu de imaginat. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală. Bărbatul și-a violat fiica și pe cumnata lui, timp de aproape trei ani. Faptele s-au petrecut la Roma, iar pentru acestea el a primit 8 ani de închisoare, pedeapsă ce o execută în România.

Bărbatul stabilit la Roma de mai mult timp a întreținut relații sexuale cu propria fiică în vârstă de 8 ani, dar și cu sora soției, ambele minore. Faptele s-au petrecut în perioada 2011-2014.

”Abuzând de condițiile de inferioritate fizică şi psihică a propriei fiice, G.A.M, de 8 ani, arătându-i acesteia filme cu conținut pornografic, a întreţinut raporturi şi acte sexuale orale, anale şi parţial penetrări vaginale. Totodată, persoana condamnată a realizat fotografii portret propriei fiice – invitând-o pe aceasta să efectueze un «striptease», realizând imagini în timp ce minora se dezbrăca, până când a fotografiat-o în poze explicite complet goală”, se arată în decizia Curții de Apel Bacău, instanţa care a preluat cazul de la autoritățile italiene, pentru ca individul să continue executarea pedepsei în țară.

”În diverse ocazii a constrâns minora U.D.R, sora propriei soţii să se supună la acte sexuale constituite în atingerea în părtile intime prin imobilizare şi blocare, adresându-i expresii de tipul «oricum mai devreme sau mai târziu ţi-o pun», a mai motivat Curtea.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alertă / Emisiunea „Chi l’ha visto?” din această seară, dedicată Alexandrei, participă mama fetei dispărute și Alexandru Cumpănașu

A lucrat ani de zile în Italia și s-a întors să facă afaceri în România: „Voi primi 70.000 de euro de la UE. E o bucurie imensă pentru mine»