in

Român arestat la Belluno la un control pentru carantină: avea 32 de biciclete furate în mașină

Un român de 27 de ani a fost oprit de polițiști  în dimineața de16 martie, pe via Col di Lana din Belluno, conducând o autoutilitară. Trebuia să fie o verificare normală a autocertificării și respectarea regulilor privind interdicțiile de circulație anti-contagiune.

Dar nu a mai fost nevoie ca românul să explice de ce este pe stradă și nu acasă: în mașină, polițiștii au descoperit 32 de biciclete și 4 cadre furate, un lot de o valoare de aproximativ 87 de mii de euro, potrivit Il Gazzettino.

Fiind confruntați cu o situație suspectă, polițiștii l-au dus pe român la sediul Poliției pentru cercetări.

După o căutare amănunțită printre comercianții de biciclete din întreaga regiune, polițiștii aureușit să îl contacteze pe managerul „Cicli The Best” din Romano D’Ezzelino (VI) care, dat fiind prevederile actuale, nu mai trecuse pe la magazinul său. Polițiștii l-au rugat să verifice.

Odată ajuns în magazin, comerciantul a descoperit că noaptea, hoții i-au tăiat oblonul și au furat numeroase articole, inclusiv biciclete de curse, MTB-uri și cadre de marcă de prestigiu, cum ar fi Cannondale, Gigant, Bianchi, Cavalera, Scapin, Fantic etc.

Tânărul român de 27 de ani a fost arestat ca suspect într-o infracțiune de tăinuire și se află în prezent în închisoarea Baldenich.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Coronavirus, primele semne: vă pierdeți gustul și mirosul. «Aceste simptome apar imediat după infectare»

Orașul unde nu s-a mai raportat niciun caz nou de COVID-19: ”Astăzi, Vo ‘este cel mai sigur oraș din Italia”