in

Român arestat la Latina, avea în casă cocaină, hașiș și două pistoale


Un român de 36 de ani a fost arestat la Latina pentru trafic de droguri și deținere de arme: în casă avea 2,5 kg de cocaină și 17 kg de hașiș, plus două pistoale cu numerele de serie șterse și cu muniție aferentă.

Droguri și pistoale

„Ieri, în Borgo Santa Maria din municipiul Latina, un cetățean român în vârstă de 36 de ani a fost arestat de poliție, după ce în timpul unei percheziții efectuate la domiciliul său au fost găsite peste două kilograme și jumătate de cocaină și aproape 17 kilograme de hașiș, precum și două pistoale cu numere de serie șterse și muniție aferentă.

român droguri Latina

Oprit în fața farmaciei

Românul în vârstă de 36 de ani, care a fost oprit și controlat pentru că a fost văzut circulând în mod suspect în fața farmaciei din Borgo Santa Maria.

În timpul controlului a fost găsit fără acte și călătorind cu o motocicletă fără asigurare. El a declarat că locuiește într-o rulotă și s-a pus la dispoziție să-i însoțească pe polițiști la domiciliul său pentru a le arăta actele.

Arezzo, doi români prinși cu droguri de 80.000 de euro în mașină: arestați

Rulota și telecomanda

În realitate, odată ajunși la fața locului, în interiorul rulotei fusese găsită o altă persoană. Dar folosind o telecomandă găsită în posesia românului s-a constatat că poarta unei case situate în fața rulotei s-a deschis.

În interiorul parcelei pe care se afla locuința s-a remarcat și prezența unei anexe la care se putea accesa cu ajutorul unei chei aflate în posesia acestuia, în consecință s-a putut constata că acesta era domiciliul real al cetățeanului arestat.

Percheziția și descoperirea ulterioară a drogurilor și a armelor au dus la arestarea cetățeanului român.

Italia, traficant român de droguri și-a bătut un ”client” cu cureaua, pentru că nu-i achitase o datorie, trimis în arest domiciliar

Droguri în casa pompierului

Ulterior, percheziția a fost extinsă și în interiorul casei principale, casă locuită de un pompier în vârstă de 57 de ani angajat la Anzio care a susținut că i-a oferit ospitalitate românului. Percheziția a dus la descoperirea a încă 270 de grame de marijuana, ceea ce a dus la denunțarea pompierului în stare de libertate cu privire la încălcarea articolului 73 din Decretul prezidenţial 309/90”, scrie un comunicat al poliției citat de Latinapress.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]
pizzari Romania

Criză de pizzari în România: „Toți vor în Italia, salariile sunt mai mari”

green pass

De la 1 februarie, Italia modifică cerințele de intrare în țară pentru călătorii din UE