in

Român arestat la Rimini, a sechestrat o femeie, apoi a bătut-o și a agresat-o, riscă mulți ani de închisoare

Un român de 52 de ani a fost arestat după ce a sechestrat o ucraineancă întâlnită în gara din Rimini, Italia. Polițiștii italieni au intervenit pentru a o elibera pe femeie. Drama ei a început în urmă cu circa 10 zile, când a ajuns în gara din Rimini, unde a fost acostată de românul de 52 de ani.

Conform observatornews.ro, românul i-a oferit posibilitatea de a se caza într-o clădire abandonată până în momentul în care va reuși să se pună pe picioare. Însă, oferta a fost doar una de fațadă. Din momentul în care a dus-o pe femeie în clădirea respectivă, românul a început să profite. A agresat-o, a batjocorit-o, a bătut-o și a maltratat-o cu ajutorul unui complice.

Drama femeii a ținut mai mult de o săptămână, până când a prins un moment favorabil și a intrat în legătură cu un cunoscut din regiunea Puglia. Persoana respectivă a solicitat intervenția poliției, iar oamenii legii au eliberat-o pe ucraineancă și l-au arestat pe român.

Bărbatul riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/austria-soferul-unui-microbuz-romanesc-depistat-cu-permis-fals-transporta-11-persoane-desi-era-omologat-doar-pentru-8/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Asistentă din Bacău, membră a echipei medicale trimisă în Italia: ”A fost o experiență fantastică”

Italia se confruntă cu o altă problemă: munţi de deşeuri medicale potenţial CONTAMINATE. ”În unele săptămâni, volumul lor s-a triplat”