in

Român arestat pentru viol la Roma

Roma 9 mai 2011- Un român de 38 de ani, fără un domiciliu stabil, a fost arestat de carabinierii din capitala Italiei, fiind acuzat de viol şi vătămare corporală- scrie “Il Messaggero” . Victima este o italiancă de 23 de ani iar agresiunea s-ar fi petrecut într-o clădire abandonată la periferia Romei- zona Morlupo, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Victima era concubina unui alt român, muncitor, prieten cu agresorul. Cei doi conaţionali locuiau în edificiul abandonat, împreună cu alţi imigranţi fără ocupaţie. Sâmbătă seara, agresorul şi-ar fi îmbătat prietenul până când şi-a pierdut cunoştinţa. Apoi a violat-o pe tânără, lovind-o în repetate rânduri.

Victima a reuşit să fugă şi a povestit totul carabinierilor, care l-au prins pe român şi l-au dus în închisoarea Rebbibia, în aşteptarea procesului. Tânăra a fost condusă la spital, unde medicii au constatat că spune adevărul şi au constatat şi o serie de răni, cauzate de loviturile românului.

În urmă cu aproape două luni, un alt român a fost acuzat de viol, victima  de acea data fiind o turistă americană de 23 de ani. Primarul Gianni Alemanno a intervenit asupra chestiunii, susţinând că Roma este un oraş liniştit, dar a anunţat în acelaşi timp că unul din simbolurile capitalei, Colosseumul, va fi iluminat pe timpul nopţii, pentru a atrage atenţia asupra unor episoade similare, ale căror victime sunt femeile.

M.C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Roma distrusă de un cutremur pe 11 mai 2011?

Cerasela Jică dezvăluie tragediile nevăzute din familiile destrămate