in

VIDEO ȘOC la Napoli, un român a ucis un conațional, apoi i-a dus cadavrul cu scuterul

* Români în Italia * Român cu un cadavru pe scuter * Napoli, un român ucide un conațional și duce cadavrul pe scuter. Cadavrul a fost împachetat într-un sac de plastic cu mâinile și picioarele legate înainte de a fi aruncat în zona rurală din Scisciano. Imaginile șoc ale camerelor de supraveghere

Român cu un cadavru pe scuter

O poveste înfiorătoare vine din Napoli. Un român de 48 de ani, Florin Sitaru, a ucis un conațional, l-a pus într-un sac de plastic și a aruncat cadavrul transportându -l la bordul unui scuter. Scena macabră a fost filmată de camerele de supraveghere, imagini difuzate de poliția din Napoli.

Descoperire macabră lângă Napoli, cadavrul unui român de 55 de ani, găsit într-o pungă de plastic, abandonat pe un teren agricol

Suspectul a fost arestat

Judecătorul de instrucție al tribunalului din Nola (Napoli) a validat arestarea emisă de procurorul aceleiași instanțe și efectuată de militarii din Castello di Cisterna și San Vitaliano, împotriva bărbatului de 48 de ani, suspectat grav de uciderea lui compatriotul în vârstă de 54 de ani , găsit mort, cadavrul deja în stare parțială de descompunere, în zona rurală din Scisciano pe 4 iunie , al cărui trup a fost ascuns și legat într-un sac de plastic, scrie Quotidiano.

Cine era victima, Gheorghe Paraschiv

Identitatea lui probabilă a apărut deja pe rețelele de socializare a doua zi după ce a fost găsit cadavrul. „Acel trup îi aparține poate lui Giorgio”, au scris mulți utilizatori Fb din Nolano, numindu-l așa cum îl cunoșteau toți.

Apoi confirmarea oficială din investigațiile carabinierilor, care au dat un nume acelui cadavru găsit în mediul rural la Scisciano.

Cadavrul este al lui Gheorghe Paraschiv, născut în România la 23 iulie 1967.

Rămășițele sale au fost găsite într-un sac de gunoi cu mâinile și picioarele legate. Un bărbat fără adăpost, deja cunoscut polițiștilor pentru infracțiuni contra proprietății, dar pe care toată lumea din zonă îl cunoștea pentru că era disponibil pentru mici lucrări de construcții.

Primele ipoteze privind cauzele decesului nu excludeau ca barbatul sa fi avut un accident, sau poate o boala in timpul unor munci „nelegale”. Dar încheierea anchetei și identificarea criminalului au răsturnat teoriile inițiale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]
guardia finanze viterbo

Italia, controale încrucișate la îngrijitoare și menajere: 300 de cazuri de venituri nedeclarate, 9 milioane de euro de impozite recuperate

Ziua Universală a IEI, sărbătorită la Castelul Sforzesco din centrul orașului Milano!