in

Descoperire macabră lângă Napoli, cadavrul unui român de 55 de ani, găsit într-o pungă de plastic, abandonat pe un teren agricol

Descoperire macabră lângă Napoli, cadavrul unui român de 55 de ani, găsit într-o pungă de plastic, abandonat pe un teren agricol.

Găsirea corpului a fost făcută în prima parte a după-amiezii de sâmbătă, 4 iunie, la Scisciano, în provincia Napoli: cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o pungă de plastic, abandonat pe un teren agricol din Via Molino, scrie corriere.it.

Este vorba despre Gheorghe Paraschiv, născut în România la 23 iulie 1967, cadavrul găsit închis în punga de plastic în ultimele zile la Scisciano, în provincia Napoli, într-un fond agricol. A fost nevoie de două zile pentru a-l recunoaște pe bărbatul în vârstă de 55 de ani, despre care s-a aflat că era fără adăpost.

Roma, patru bărbați și o femeie, toți români, trăiau într-un adăpost pentru câini. ”O situație la limita degradării”

Descoperire macabră lângă Napoli

În următoarele zile va fi efectuată și o autopsie care ar putea oferi elemente fundamentale pentru a descoperi motivele morții bărbatului. Între timp, carabinierii – coordonați de parchetul Nola – își continuă cercetările.

Cadavrul se afla într-o stare parțială de descompunere, așa că este de presupus că se afla acolo de ceva timp. Carabinierii de la Nucleo Investigativo di Castello di Cisterna au sosit la fața locului și au început ancheta pentru a înțelege matricea evenimentului în care a fost implicat și cauzele morții.

La fața locului s-a deplasat și magistratul de serviciu de la Parchetul din Nola, care coordonează ancheta. O primă examinare externă a cadavrului nu a evidențiat răni sau semne evidente de rănire, dar va trebui să se aștepte efectuarea autopsiei și primirea rezultatelor pentru a face lumină asupra macabrei descoperiri, care este în prezent învăluită în mister.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

„Nu găsim ciobani nici cu 4.000 lei pe lună, pleacă toți”. Ce salarii li se oferă în Italia

tentativa extorsiune

Anzio, trei români arestați, au distrus casa unor conaționali, pe unul l-au bătut până l-au băgat în spital