in

Anzio, trei români arestați, au distrus casa unor conaționali, pe unul l-au bătut până l-au băgat în spital

Anzio, trei români arestați, au distrus casa unor conaționali, apoi i-a bătut până i-a băgat în spital.

Aceștia s-au prezentat la domiciliul unor conaționali, cetățeni români ca și ei, cu un singur obiectiv: să încaseze bani, reclamând o datorie de afaceri, scrie Il Corriere dela Citta.

Cu toate acestea, suma solicitată nu corespundea cu suma convenită în cadrul afacerii, astfel că victimele au refuzat. Iar cei trei au reacționat violent.

Este ceea ce s-a întâmplat la Anzio, unde acum cei trei cetățeni români în vârstă de 46, 40 și 32 de ani au fost arestați sub suspiciunea de tentativă de șantaj și violare de domiciliu, precum și de tentativă de jaf, distrugere, port ilegal de armă și vătămare corporală gravă.

Italia, român executat în stil mafiot, cu 13 gloanțe, ancheta scoate noi vinovați

Anzio, trei români arestați

Mai întâi s-au prezentat la domiciliul conaționalilor lor reclamând o datorie, apoi, când au fost refuzați pentru că suma cerută nu corespundea cu cea convenită, cei trei bărbați au considerat că cel mai bine este să intre cu forța.

Aceștia au reacționat violent, au distrus mobilierul din casă, apoi au bătut-o pe una dintre victime și i-au provocat leziuni, până la punctul în care a fost internată în spital cu un prognostic de 30 de zile.

După ce au distrus casa și bătaia, cei trei au fugit și au reușit să sustragă până la 3.000 de euro dintr-un portofel care se afla în sufragerie.

În urma unor investigații amănunțite, coordonate de Procuratura din Velletri, ofițerii de la postul de poliție din Anzio-Nettuno au procedat la executarea unei ordonanțe de aplicare a măsurii preventive a detenției în închisoare, emisă de judecătorul pentru anchete preliminare de la Tribunalul din Velletri.

Cei trei români vor trebui să răspundă pentru tentativă de șantaj și violare de domiciliu, precum și pentru tentativă de jaf, distrugere, port ilegal de armă și vătămare corporală gravă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cadavru napoli

Descoperire macabră lângă Napoli, cadavrul unui român de 55 de ani, găsit într-o pungă de plastic, abandonat pe un teren agricol

Bătrânul îl ucide pe fiul badantei la Pavia

Pavia, un bătrân 85 de ani în scaun cu rotile l-a ucis pe fiul badantei. Două focuri cu o pușcă de vânătoare