in

Roma, patru bărbați și o femeie, toți români, trăiau într-un adăpost pentru câini. ”O situație la limita degradării”

Roma, patru bărbați și o femeie, toți români, trăiau într-un adăpost pentru câini. ”O situație la limita degradării”.

„Dormitoare” făcute din cuști de câini: 5 persoane reclamate de poliția locală. După ce au primit mai multe sesizări, polițiștii au intervenit în fostul adăpost de câini din Via Campo Marzo, unde au găsit patru bărbați străini și o femeie care locuiau în spațiile ocupate cândva de animal, scrie presa italiană.

Români trăiau într-un adăpost pentru câini.

Aceștia au făcut paturi în cuștile în care dormeau câinii, transformându-le astfel în „dormitoare”. Este ceea ce au găsit agenții Poliției Locale din Verona în fostul adăpost de câini din Via Campo Marzo. Ei au intervenit la sesizarea unor trecători care au observat accesul neautorizat în zona acum complet abandonată.

În interiorul clădirii, în condiții degradante, locuiau cinci cetățeni români, patru bărbați și o femeie, care își instalaseră pături și alte obiecte de mobilier în spațiile ocupate cândva de câini, ale căror urme sunt încă vizibile. Românii, toți din zona Romei, au fost denunțați la autoritățile judiciare pentru invadare de imobile.

Controale masive la Rovigo, poliția fiscală a descoperit 100 de români care primeau ilegal PENSIA DE CETĂȚENIE

Controale intensificate

Controalele în zonă au fost intensificate. La fel ca și în Porta Vescovo, unde 8 persoane, unele cu probleme psihiatrice, au fost îndepărtate în 5 zile, dar au refuzat asistența serviciilor sociale.

„O situație cu adevărat la limita degradării”, a declarat consilierul pentru securitate, Marco Padovani. „Poliția locală intervine pentru a garanta siguranța zonei, operațiuni care, asistate ulterior de serviciile sociale, vizează și scoaterea de pe străzi a cetățenilor care trăiesc în condiții precare și care pun în pericol sănătatea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 4.3]
amenința trecătorii

Bergamo, român beat, aproape dezbrăcat, înarmat cu trei cuțite, amenința că vrea să ucidă trecătorii

politia sofer roman batut

Italia, șofer român bătut crunt cu o bară metalică, camionul distrus, găsit de polițiști într-o baltă de sânge