in

Bergamo, român beat, aproape dezbrăcat, înarmat cu trei cuțite, amenința că vrea să ucidă trecătorii

Bergamo, român beat, aproape dezbrăcat, înarmat cu trei cuțite, amenința că vrea să ucidă trecătorii.

A ieșit în stradă fără tricou și înarmat nu cu unul, ci cu trei cuțite mari, strigând că vrea să se răzbune ucigând o persoană. S-a întâmplat vineri seara târziu în centrul orașului Cividate al Piano, la câțiva pași de primărie, scrie Corriere.it.

Era doar cu câteva minute înainte de miezul nopții când liniștea a fost întreruptă de un bărbat masiv, în vârstă de aproximativ 45 de ani, îmbrăcat doar în pantaloni scurți, care a ieșit din Via Roma pe Via Marconi, drumul principal care traversează satul. (VIDEO)

Român, amenința că vrea să ucidă trecătorii

Țipa și era într-o stare accentuată de efervescență, probabil din cauza unui exces de alcool. Voia să se răzbune pe cineva și era gata să facă orice pentru a-și satisface dorința. Amenințări la care cei din jur i-au dat crezare când au observat că are trei cuțite lungi de bucătărie. Unul îl ținea cu mâna dreaptă, iar celelalte două cu mâna stângă.

O scenă care a semănat panică printre clienții unui bar de pe stradă. Cu toate acestea, unul dintre ei a reușit să filmeze incidentul, iar imaginile au devenit rapid virale prin Whatsapp.

Patronii barului au dat și ei alarma la carabinieri. La sosirea poliției, bărbatul de 45 de ani plecase deja, convins de un tânăr din sat care trecea pe bicicletă să se calmeze.

Când a fost depistat de polițiști, bărbatul nu mai avea la el cuțitele și se întorsese acasă. A fost identificat ca fiind un familist fără antecedente, care lucra ca muncitor. Bărbatul în vârstă de 45 de ani nu și-a putut explica ce l-a apucat.

Acesta a fost denunțat pentru port ilegal de armă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Oroare la Milano, bătrână de 84 de ani ucisă și tăiată cu ferăstrăul în bucăți de fiica ei

dormitoate caini roma

Roma, patru bărbați și o femeie, toți români, trăiau într-un adăpost pentru câini. ”O situație la limita degradării”