in

Român cu antecedente penale ÎMPUȘCAT la Napoli, răfuială în stil mafiot

Un român în vârstă de 34 de ani, cu antecedente penale, rezident la Napoli, a fost împușcat în picior în noaptea de duminică în cartierul Vasto. Brbatul, care la primele ore ale zilei de luni 15 aprilie a fost internat la spitalul Loreto Mare cu o rană produsă prin împușcare la piciorul drept, nu este în pericol de moarte. Carabinierii au intervenit la spital după ce au fost anunțați de medicii care l-au tratat. Bărbatul a spus că a fost atacat în jurul orei 1.45, la câțiva pași de stația centrală din Piazza Garibaldi.

A fost abordat în timp ce se afla în apropierea casei sale, în cartierul Vasto, de către doi indivizi pe un scuter. După ce s-au apropiat de el, agresorii l-ar fi lovit mai întâi la cap fără motiv, apoi au scos o armă și l-au împușcat în picior.

Versiunea sa este analizată de carabinieri, care, după intervenția la spital, au început investigațiile.

Victima susține că nu i-a recunoscut pe cei doi agresori, care ar fi acționat cu fața parțial acoperită și la oră nocturnă. Anchetatorii nu exclud ipoteza unor represalii pentru motive care ar avea legătură cu antecedentele românului.

Torino, român împușcat cu trei gloanțe în cap, de proprietarul casei în care locuia

Româncă împușcată la Roma, se afla în mașina unui italian aflat sub supravegherea poliției

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, expoziție de artă contemporană a unor artiști români afirmați: ”Pe muchie de cuțit”

Un senator PSD promite o lege pentru repatrierea românilor decedați în străinătate: ”Statul român va suporta cheltuielile”