in

Torino, român împușcat cu trei gloanțe în cap, de proprietarul casei în care locuia

Un tânăr român a fost executat în stil mafiot în Italia. A fost împuşcat cu trei gloanţe, în cap, de aproape. Medicii se luptă din răsputeri să îl ţină în viaţă. Tragedia a avut loc ieri seară, în jurul orei 20:00, la Leini, la nord de Torino. Teodor Buduianu, un român de 27 de ani, s-a certat în curtea casei cu Michele Prima, 56 de ani, instalator şi proprietarul locuinței în care stătea Teodor.

Presa italiană, citată de observator.tv, scrie că la un moment dat Michele Prima a intrat în casă şi a ieşit de acolo înarmat cu un pistol de calibrul 22 de mm. S-a apropiat de Teodor şi a tras de aproape trei gloanţe, direct în cap.

Proiectilele l-au lovit pe român în tâmpla dreaptă şi acesta a căzut în curte, într-o baltă de sânge. Vecinii au alertat poliţia şi ambulanţa şi românul a fost transportat la spital în stare critică, şansele lui de supravieţuire fiind rezervate.

După cum scrie sursa citată, Michele Prima a declarat poliţiştilor că nu a vrut să tragă şi pistolul s-a descărcat accidental. Bărbatul a fost arestat şi s-a deschis o anchetă penală.