in

Român de 25 de ani înjunghiat după un meci la Cagliari, trei ultrași ai AC Milan arestați

Trei ultrași ai Milanului arestați după meciul cu Cagliari pentru agresarea unui tânăr român de 25 de ani. Românul a fost înjunghiat în lateral și în zona inghinală după o luptă care a început în afara stadionului și s-a încheiat în interiorul unui club: ultrașii implicați erau deja cunoscuți de poliție.

O ambuscadă violentă, șase contra unu, la o oră de la finalul partidei Milan-Cagliari, avanpremiera campionatului disputat sâmbătă seara. Și două înjunghieri în lateral și în zona inghinală, în fața pizzeriei Al Meazza, care îl trimisese pe românul de 25 de ani Robert George T. în cod galben la spitalul San Carlo.

Ancheta rapidă a poliției Digos a dus la arestarea a trei susținători aiMilanului, iar aceștia sunt nume mari. Ca și cel al lui Alessandro Sticco, în vârstă de 42 de ani, cunoscut sub numele de „Shrek”, printre cei mai activi în timpul protestului împotriva jucătorilor milanezilor de anul trecut de la La Spezia.

Derby Lazio Roma, doi suporteri români au făcut salutul roman: interdicție DASPO pe stadion

Și la fel ca Islam Hagag, cunoscut tuturor drept „Alex Cologno”, un tânăr de 35 de ani foarte apropiat de Fedez, așa cum o demonstrează fotografiile recente de pe rețelele de socializare. Al treilea, Luigi Magrini, în vârstă de 43 de ani, are antecedente de infracțiuni pe stadion și o pedeapsă cu închisoarea pe care a executat-o ​​în 2019.

În reconstituirea anchetatorilor, care sâmbătă seara vizionaseră filmările de la camerele interne ale restaurantului, cei trei ultrași atacaseră victima bătându-l și aruncând în el cu scaune și mese. Cearta, care a început între Via Capecelatro și Piazza Axum, în spatele Curbei de Sud a stadionului San Siro, a continuat apoi în interiorul locației, unde victima încercase să se refugieze printre clienți și a fost lovită de cele două lovituri de cuțit. Unul dintre atacatori, înainte de a părăsi incinta, l-a asigurat pe proprietar că va restitui daunele, scrie La Repubblica.

Procurorul de gardă Francesca Crupi a cerut validarea arestului (efectuat în flagrant amânat) și reținerea în închisoare a ultrasului care a comis efectiv rănile de înjunghiere în lateral și în zona inghinală a lui Robert George T. – externat după ce a fost operat. cu prognostic de 15 zile – si arest la domiciliu pentru ceilalti doi atacatori. Judecătoarea de instrucție din Milano Teresa De Pascale va decide asupra cererilor după audierile de mâine.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dacă întâmpinați dificultăți în efectuarea acestor achiziții, sunteți expuși riscului de sărăcie. Verificați dacă vă încadrați

În Italia vor fi cele mai multe secții de votare din diaspora. Ce trebuie să facă românii