in

Derby Lazio Roma, doi suporteri români au făcut salutul roman: interdicție DASPO pe stadion

Români sancționați pentru salutul roman pe stadion – Doi români au primit interdicția Daspo pentru efectuarea salutului roman în timpul partidei Lazio – Roma. Iar parchetul din Roma a deschis un dosar pentru încălcarea legii Mancino (legea contra infracțiunilor de ură) după informații primite de la Digos. Imaginile de la camerele de la intrarea în Tribuna Monte Mario și examinarea acceselor pe stadion au făcut posibilă identificarea fotografiei unui fan german cu un tricou cu Hitler, scrie skytg24

Italia, violență domestică într-o familie de români: fetița și-a salvat mama de furia tatălui beat și violent

Români sancționați pentru salutul roman pe stadion

Au fost identificați și doi suporteri, ambii români, care la finalul meciului și-au etalat brațul drept întins, făcând un salut roman. Aceștia au fost imediat supuși măsurii Daspo de către Poliția Romei, pe baza unei anchete a Diviziei Anti-Criminalitate.

Verona, un român de 50 de ani în comă alcoolică la volan doboară un semafor: permis retras

Suporterul lui Hitler

A fost identificat suporterul german care a purtat o cămașă cu inscripția „Hitlerson 88” la ultimul derby Lazio-Roma. 88 este un cifru în cercurile neonaziste și simbolizează literele HH, inițialele salutului nazist.

Acesta este rezultatul unei intense activități de investigație pentru identificarea celor responsabili pentru anumite comportamente contrare legii în timpul meciului de la Olimpico.

Digos de la Sediul Poliției Roma, împreună cu Comisariatul Prati, au reușit să-l intercepteze și au depus un proces-verbal în cauză la Parchetul din Roma, care a deschis un dosar.
Fanul german este acuzat că a încălcat legea Mancino privind incitarea la ură rasială. Procedura este coordonată de procurorul adjunct Michele Prestipino.
Imaginile de la camerele de la intrarea în Tribuna Monte Mario și examinarea acceselor înregistrate de la turnichetele acelei tribune, au făcut posibilă obținerea meciului cu fotografia unui fan german combinată cu un bilet achiziționat special pentru zona respectivă a stadionului. Același suporter, deja cu ocazia derby-ului Lazio-Roma din 11 aprilie 2009, fusese deja raportat pentru invadarea terenului.

Sicilia, muncitor român de 43 de ani ucis în bătaie de un conațional

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia acid în loc de apă sfințită

Italia, acid în loc de apă sfințită, botezul unui copilaș s-ar fi putut transforma într-o tragedie imensă

Badantă condamnată pentru violarea bătrânei pe care ar fi trebuit să o îngrijească

O badantă moldoveancă A VIOLAT-O pe bătrâna îngrijită, pentru a „scoate diavolul din ea”