in

Italia, violență domestică într-o familie de români: fetița și-a salvat mama de furia tatălui beat și violent

Italia, violență domestică într-o familie de români: fetița și-a salvat mama de furia tatălui beat și violent. În seara zilei de vineri, 17 martie, două patrule ale Brigăzii Volante au intervenit pe teritoriul localității San Giuliano Terme, în interiorul unei case aparent nelocuite. Persoana solicitantă, o fetiță româncă foarte agitată și plângând, scrie pisatoday.it.

Copila le-a spus ofițerilor că tatăl ei, un cetățean român în vârstă de 50 de ani, cu numeroase condamnări anterioare pentru infracțiuni contra patrimoniului, era într-o stare foarte agitată și se temea că situația va escalada.

Polițiștii l-au interceptat pe bărbat în fața casei, care, în prezența polițiștilor, a încercat să o lovească pe femeie cu pumnul, însă polițiștii au reușit să îl imobilizeze.

Citiți și: Vicenza, româncă bătută la sânge în casa ei:„M-au jefuit”

Italia, violență domestică într-o familie de români

După ce situația s-a calmat, au fost identificate persoanele prezente, printre care fiicele femeii și chiar nepoata ei minoră. Din informațiile culese, bărbatul, după ce a consumat câteva băuturi alcoolice, i-ar fi cerut soției sale să meargă să cumpere mai mult alcool.

În urma refuzului acesteia, bărbatul de 50 de ani a început să se năpustească asupra celor prezenți, distrugând tot ce i-a stat la îndemână. Apoi, potrivit femeii și fiicelor sale prezente la agresiune, acesta a luat un scaun de lemn, zdrobindu-l mai întâi de măsuța de cafea și apoi lovindu-și soția în spate și în cotul stâng.

Femeia a fost dusă la urgență, unde a fost tratată și externată cu un prognostic de 10 zile pentru contuzii. Bărbatul, pe de altă parte, a fost arestat pentru infracțiunea de rele tratamente în familie agravate de prezența minorilor și, la ordinul magistratului de serviciu, a fost dus la închisoarea Don Bosco pentru a aștepta interogatoriul de garanție, unde va putea să se apere de acuzațiile care i se aduc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
Român în comă alcoolică la volan la Verona

Verona, un român de 50 de ani în comă alcoolică la volan doboară un semafor: permis retras

Controale intensive poliției Torino

Controale intensive ale poliției la Torino, femeie de 40 de ani surprinsă cu trotineta pe autostradă