in

Vicenza, româncă bătută la sânge în casa ei:„M-au jefuit”

Româncă bătută în casa ei din Vicenza

Româncă bătută în casa ei din Vicenza – Victima în vârstă de 50 de ani a ajuns în camera de urgență cu contuzii și fracturi. Ceea ce s-a întâmplat într-un apartament din via Catalani este examinat de carabinieri.

Italia, un român de 42 de ani și-a stropit partenera cu alcool și i-a dat foc, condamnat la 12 ani de închisoare

Româncă bătută la sânge în casa ei din Vicenza

Femeia a relatat că a fost atacată în casă de doi străini care au ajuns în via Catalani. Un jaf violent sau o bătaie brutală din motive care nu au fost încă clarificate. Acestea sunt principalele ipoteze examinate de carabinieri pentru a explica atacul suferit acasă de o femeie de 50 de ani de origine română, care locuiește în via Catalani, o stradă laterală de lângă viale Verona, din Vicenza.

Victima a ajuns la spital cu unele fracturi și diverse traumatisme; prognosticul initial este de peste o luna. Femeia a raportat militarilor și personalului medical că a fost bătută în scopul jafului, dar povestea are mai multe puncte obscure, scrie Il Giornale di Vicenza.

Feminicid în Riva del Garda, victima este Maria Roșca, partenerul ei român a aruncat-o de la etajul trei

Atacată și bătută de două persoane

Româncă bătută în casa ei din Vicenza – Momentan, așadar, ceea ce s-a întâmplat este un mister. Anchetatorii păstrează cea mai mare confidențialitate, tot pentru a nu pune în pericol ancheta. Episodul datează de miercuri după-amiază. Victima ar fi spus că cineva ar fi sunat la uşă şi că ea, care în acel moment ar fi fost singură în casă, s-ar fi dus să deschidă uşa, găsind pe palier doi străini.
Ceea ce s-a întâmplat în continuare este învăluit în mister. Singurul lucru sigur este că femeia a fost bătută rău. După care cuplul atacator a plecat, cu mâinile goale sau cu prada. Această din urmă împrejurare nu a fost încă verificată de anchetatori.

Alarma la 112

Odată rămasă singură, victima a dat alarma la 112. După ce a primit raportul, centrul de operațiuni de comandă provincial a trimis imediat patrulele radio mobile pe via Catalani pentru a efectua inspecția.
Militarii au vorbit cu victima și au inspectat apartamentul. Pe baza elementelor care au fost adunate în timpul primei anchete, s-ar părea că nu lipsește nimic din casă.

Frosinone, îngrijitoare română de 65 de ani, bătută cu parul de bătrânul care o angajase

Româncă bătută în casa ei din Vicenza – Tratată la urgențe

Femeia a fost apoi însoțită la camera de urgență, unde medicii și asistentele au întrebat-o ce s-a întâmplat să fie redus în acest fel și ea a dat aceeași versiune.
Testele au evidențiat traumatisme la nivelul feței, fracturi și unele infracțiuni la membrele inferioare. După câteva ore petrecute sub observație, pacienta a fost externată. Cu toate acestea, va trebui să se întoarcă în San Bortolo în următoarele zile pentru a trece la câteva vizite de specialitate care să-i permită să-și revină pe deplin.
Carabinierii, după ce au ridicat plângerea depusă de victimă, au demarat imediat o anchetă. Există multe necunoscute. Începând cu identitatea celor doi atacatori, desigur. Chiar și motivul, însă, rămâne o enigmă deocamdată.

Italia, coșmarul unei românce: ostatică într-un coteț de găini, bătută, violată și drogată timp de o săptămână

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
româncă relații intime italian

Perugia, româncă surprinsă de polițiști în relații intime cu un italian, într-o mașină aflată în fața unei școli

Au umplut căruciorul și au ieșit pe ușa de urgență

Brescia, au umplut un cărucior cu marfă de 400 de euro și au ieșit pe ușa de urgență: arestați