in

Perugia, româncă surprinsă de polițiști în relații intime cu un italian, într-o mașină aflată în fața unei școli

Italia – Perugia, româncă surprinsă de polițiști în relații intime cu un italian, într-o mașină aflată în fața unei școli, ambii reținuți. Momentul jenant a avut loc în Perugia iar cei doi au fost semnalați de mai mulți părinți care veniseră să-și ia copiii de la școală. Au urmat zeci de apeluri iar polițiștii veniți la fața locului i-au surprins pe cei doi în mașină, scrie perugiatoday.it.

Citiți și: Amendă de 50 de euro pentru părinții care își aduc copiii cu întârziere la grădiniță, părinții sunt furioși

Perugia, româncă surprinsă de polițiști în relații intime cu un italian

”În fața școlii, așa, pur și simplu, un cuplu face sex în mașină. Dezgustător…”. Mai multe rapoarte, cu locația și mașina, au fost trimise la sediul poliției municipale, care a trimis imediat o mașină de patrulare în zona Fontivegge.

Ofițerii, odată ajunși la fața locului, au verificat veridicitatea celor semnalate. Nu cu puțină jenă, i-au oprit pe cei doi și au început faza de identificare. Era vorba despre un bărbat italian și o femeie rezidentă în Perugia, de origine română, care hotărâseră să întrețină relații sexuale în plină zi și în imediata vecinătate a unei școli.

Poliția municipală i-a reclamat pe amândoi pentru expunere indecentă într-un loc public, cu circumstanța agravantă a prezenței unei școli în apropiere și, prin urmare, a unui pericol pentru minori.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
italia furau cutia milei

Un român și o italiancă prinși de carabinieri că furau de la biserici, din cutia milei, ambii foloseau aceleași ”unelte de lucru”

Româncă bătută în casa ei din Vicenza

Vicenza, româncă bătută la sânge în casa ei:„M-au jefuit”