in

Brescia, au umplut un cărucior cu marfă de 400 de euro și au ieșit pe ușa de urgență: arestați

Au umplut căruciorul și au ieșit pe ușa de urgență

Au umplut căruciorul și au ieșit pe ușa de urgență. Un cuplu de români de 20 de ani și un moldovean de 35 de ani au fost arestați de către carabinierii Chiari din Capriolo după ce au comis un jaf de 400 de euro într-un supermarket din provincia Brescia.

Maniago, preot ortodox român prins la furat într-un supermarket, a „uitat” să plătească mai multe cutii de suplimente alimentare

Au ieșit pe ușa de urgență

Cei trei umpluseră un cărucior cu sticle de alcool, produse alimentare fine, articole de uz casnic și alte bunuri de vânzare în magazin, dar în loc să treacă prin casa de marcat, au ieșit pe o ușă de urgență cu ieșire la parcare, crezând că nu vor fi văzuți.

Din nefericire pentru ei, însă, unii dintre angajații magazinului se aflau afară, într-o pauză în acel moment și i-au blocat imediat, alertând carabinierii care au sosit și i-au arestat la scurt timp după aceea, relatează Il Giornale di Brescia.

Belgia: Un român și-a umplut căruciorul de cumpărături până la refuz și a ieșit din magazin fără să plătească. „N-am cu ce”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Româncă bătută în casa ei din Vicenza

Vicenza, româncă bătută la sânge în casa ei:„M-au jefuit”

Motociclist român mort în Vicenza. Constantin Robert Bucur

Vicenza, ciocnire fatală: un motociclist român de 29 de ani a murit