in

Verona, un român de 50 de ani în comă alcoolică la volan doboară un semafor: permis retras

Român în comă alcoolică la volan la Verona

Român în comă alcoolică la volan la Verona – Șoferul beat doboară un semafor și se izbește de mașini parcate. Permisul de conducere i-a fost retras unui român de 50 de ani cu alcool în sânge de cinci ori mai mare decât limita legală.
Citește și: Monterotondo, un român beat care „zbura” cu 150 km/h a provocat un accident teribil cu trei mașini, apoi a luat foc

Român în comă alcoolică la volan la Verona

Un bărbat de cincizeci de ani beat la volan, cu o alcoolemie de peste cinci ori mai mare decât limita legală, s-a izbit ieri dimineață (20 martie) de două mașini parcate după ce a trecut, nevătămat, de o intersecție aglomerată și după ce a doborât un stâlp de semafor.

S-a întâmplat în cartierul Golosine, între via Roveggia și via Tevere, la scurt timp după ora 10, sub ochii camerelor de supraveghere video ale municipiului Verona

Doar din fericire bărbatul, aflat în stare de semiconștiență și cu o doză de 3,12 g/l alcool în sânge, nu a lovit pietoni. De fapt, conform tabelului descriptiv al principalelor simptome legate de diferitele niveluri de concentrație alcoolică, publicat de minister, pentru o valoare similară a alcoolului în organism se poate ajunge la o «stare de inconștiență, halucinații, încetarea reflexelor, incontinență, vărsături, comă cu posibilitatea decesului prin sufocare din vărsături”.
Citește și: Miriam Ciobanu, studentă de 22 de ani, a fost ucisă de o mașină condusă de un șofer beat și drogat, la Paderno del Grappa (Treviso)

Denunțat pentru conducere în stare de ebrietate

Polițiștii locali care au intervenit i-au retras permisul de conducere românului de cincizeci de ani și l-au denunțat la parchet pentru ipoteza mai gravă de a conduce în stare de ebrietate.

Acesta este doar ultimul dintre cele treisprezece accidente depistate de poliția locală în weekend, cu 13 persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, trei accidente au fost provocate de șoferi în stare de ebrietate.

În cadrul verificărilor efectuate între sâmbătă și duminică, au fost recuperate și două mașini care păreau a fi furate, iar 10 au fost ridicate pentru că nu aveau asigurare, scrie L’Arena.

Italia, româncă beată la volan, urmărită ca-n filme de poliție, avariază două mașini și rănește patru polițiști

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Antreprenor român Italia candidat alegerile regionale

Antreprenor român din Italia, candidat la alegerile regionale din Friuli Venezia Giulia: ”Cred foarte mult în libertate”

Italia violență domestică familie români

Italia, violență domestică într-o familie de români: fetița și-a salvat mama de furia tatălui beat și violent