in

Antreprenor român din Italia, candidat la alegerile regionale din Friuli Venezia Giulia: ”Cred foarte mult în libertate”

Antreprenor român din Italia, candidat la alegerile regionale. În regiunea Friuli Venezia Giulia avem un antreprenor român care are nevoie de susținerea noastră la viitoarele alegeri regionale din data de 2-3 Aprilie. În următoarea parte a articolului veți reuși să-l cunoașteți mai bine pe Paul. Totodată, veți înțelege care sunt obiectivele pe care dorește să le îndeplinească pe viitor.

Citiți din activitatea sa trecută: Paul Vătămanu, consilier local al primăriei din Azzano Decimo, candidează pentru un nou mandat

Antreprenor român din Italia, candidat la alegerile regionale

„Sunt Paul Vătămanu și candidez la următoarele alegeri regionale din Friuli Venezia Giulia care vor avea loc în data de 2 și 3 Aprilie 2023. Înainte să vă explic care sunt propunerile mele pentru regiunea noastră aș vrea să vă descriu puțin din povestea mea de viață.

Sunt căsătorit cu Monica Irina și împreună avem trei copii, pe care îi adoram. Așadar sunt tată, soț cât și fost absolvent al Facultății de Comunicare și relații publice.

Din 2005 sunt titularul companiei „Vatamanu Coperture”, iar împreună cu colaboratorii mei muncim în fiecare zi pentru a crea oportunități de creștere economică și socială în teritoriul nostru.

”Am ajuns în Italia dorind să-mi construiesc un viitor mai bun”

Mulți ani în urmă, când abia împlinisem 22 ani am venit în Italia. Deoarece în țară mea natală, România, era foarte greu să trăiești. Am ajuns în Italia cu speranța că dacă voi munci din greu, voi reuși sa-mi construiesc un viitor mai bun. Însă nu mă gândeam niciodată că pentru a reuși acest lucru trebuia să trec prin situații pe care nu le doresc nimănui.

Am avut parte însă de o valoare care mereu mi-a înseninat zilele grele și anume aceea de a fi găzduit de o țară pe care o admir, înconjurat de oameni buni și primitori.

Astăzi, mă adresez vouă, având în spate această experiență de viață trăită. Mi-aș dori ca toți tinerii/tinerele cu inimă bună și de orice naționalitate să poată avea succes în viață.

Dar, pentru a fi posibil acest lucru trebuie să schimbăm politica. E necesar să muncim pentru acest aspect fără ne oprim, deoarece politica este bunul nostru comun.

”Cred foarte mult în libertate”

Am decis să candidez în lista partidului Forza Italia și să îl susțin pe Massimiliano Fedriga. Deoarece cred foarte mult în libertate și mai ales în modelul antreprenorial care poate elimina rebutul și valoriza excelența.

Din anul 2017 particip activ în lumea politicii din orașul Azzano Decimo. La început în calitate de consilier comunal, apoi președinte al aceluiași consiliu.

Experiență care m-a făcut să înțeleg că pentru a face un lucru bun este nevoie de specialiști din domeniu. Capabili să colaboreze între ei și să știe să interpreteze corect exigențele din teritoriu. Nu te poți ocupa de sistemul sanitar dacă nu înțelegi cum funcționează un spital. Și nici de economie dacă nu ai idee ce înseamnă să gestionezi o firmă.

”Propunerile mele pe 3 teme centrale”

În calitate de tată, cât și de antreprenor, am ales sa-mi concentrez propunerile mele pe 3 teme centrale. Eu sunt convins ca sunt fundamentale pentru a schimba situația actuală.

FORMARE. Tinerii sunt viitorul nostru. Este așa dintotdeauna. De aceea, încă de când sunt mici, trebuie să le dăm posibilitatea de a aprecia teritoriul nostru și de a-și urma pasiunile. Pot participa la acele cursuri și școli de formare profesională de tip „know-how” care permit transmiterea de informații utile și practice de la mințile mai experimentate la cele începătoare.

INTEGRARE. Valorizarea instituțiilor profesionale ar putea fi de folos nu doar pentru cetățenii italieni, cât și pentru aceia care văd în Italia un loc mai bun de a-și trăi viața!

În ziua de astăzi, firmele se luptă pentru a găsi personal motivat în regiunea Friuli Venezia Giulia, indiferent de naționalitatea lor. Este timpul pentru un NOU MODEL DE INTEGRARE. Ajunge cu cei care vor să țină blocate persoanele muncitoare care au atâta voință și dorință de a lucra!

INOVAȚIE. O firmă care nu se adaptează și modelează la vremurile în care trăim, este o firmă destinată eșuării. Este fundamental ca administratorii firmelor să înțeleagă importanța de a se deschide în fata noilor idei și tehnologii, fiind foarte important să le pună și în posibilitatea de a fi făcute, de a deveni reale.

Am ajuns în Italia în urmă cu foarte mulți ani și am reușit să ating obiective care erau doar în visele mele de copil. Am reușit să le îndeplinesc datorită persoanelor extraordinare care m-au sprijinit și mi-au permis în același timp să cresc.

Cu ajutorul votului tău, aș vrea să dau voce acelor persoane care cred că marile proiecte se realizează împreună. Dar și că doar în libertate, a trăi bine ar putea fi un drept pe care ar trebui să-l avem cu toții!”

articol scris de Irina Gavriluț

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Moare în Versilia în timp ce ia cina

Moare în Versilia în timp ce ia cina cu prietenii: antreprenorul avea 45 de ani

Român în comă alcoolică la volan la Verona

Verona, un român de 50 de ani în comă alcoolică la volan doboară un semafor: permis retras