in

Moare în Versilia în timp ce ia cina cu prietenii: antreprenorul avea 45 de ani

Moare în Versilia în timp ce ia cina

Moare în Versilia în timp ce ia cina cu prietenii – Tragedie la Lido di Camaiore: un antreprenor din provincia Lucca s-a prăbușit și a murit în timp ce era la masă. Era bine cunoscut în lumea sportului și a voluntariatului.
Citește și: Rapperul moare pe scenă în timpul concertului: videoclipul șoc al prăbușirii

Moare în Versilia în timp ce ia cina

O seară de sâmbătă fără griji care se transformă în tragedie. Un bărbat în floarea vârstei, Riccardo Lombardi, a murit în fața prietenilor săi în timpul unei cine în Versilia.

S-a întâmplat sâmbătă, 18 martie, într-un club din Lido di Camaiore. Victima avea 45 de ani. El lua cina când a leșinat. Într-adevăr, prietenii și personalul local au fost cei care au acordat primul ajutor și au sunat la 118.

Cadrele medicale au văzut imediat gravitatea situației. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Massa. A murit în noaptea dintre sâmbătă și duminică.

Boală bruscă, bucătar român de 52 de ani moare subit într-un bungalow la Massa

Bărbatul a fost și manager la o echipă de fotbal

Riccardo Lombardi era din Massa Macinaia , o fracțiune a Capannori, în provincia Lucca. Acum localitatea deplânge pierderea bruscă a unui punct de referință pentru asociații și sport.

Lombardi, un antreprenor în sectorul construcțiilor, a sprijinit Misericordia di Massa Macinaia și San Giusto în inițiativele sale . Și a fost managerul Asd Massa Macinaia, o echipă de fotbal care joacă în prima serie a Aics Lucca, o ligă de amatori.

Moare în Versilia în timp ce ia cina – „Astăzi, 19 martie – scrie echipa pe pagina sa de Facebook – suntem nevoiți să dăm cele mai groaznice vești. Unul dintre stâlpii noștri, referință, prieten și model, precum și mândria comunității noastre, ununl dintre noi, a plecat în seara asta”.

O persoană mereu gata să ajute, care în special a fost unul dintre sufletele festivalului organizat de însuși Misericordia în fiecare an.
Antreprenor, a condus afacerea de familie care se ocupă cu întreținerea apeductelor, canalizării și sistemelor termice. O mare durere a unei întregi comunități care se pregătește acum să-și ia rămas bun de la bărbat, scrie La Nazione.

Elba, oficial din Garda de Finanțe moare neașteptat la 48 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Este nevoie de migranți în agricultura italiană

Coldiretti: „Este nevoie de 40.000 de muncitori migranți pentru a salva recoltele de fructe”

Antreprenor român Italia candidat alegerile regionale

Antreprenor român din Italia, candidat la alegerile regionale din Friuli Venezia Giulia: ”Cred foarte mult în libertate”