in

Rapperul moare pe scenă în timpul concertului: videoclipul șoc al prăbușirii

Un rapper moare subit în timpul concertului

Un rapper moare subit în timpul concertului. Imaginile sunt șocante. Rapperul Costa Titch era în plină ascensiune, cea mai cunoscută melodie a sa Big Flexa obținuse zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

Boală bruscă, bucătar român de 52 de ani moare subit într-un bungalow la Massa

Un rapper moare subit în timpul concertului

Rapperul Costa Titch, numele de scenă al lui Constantinos Tsobanoglou, în vârstă de doar 28 de ani, s-a prăbușit și a murit în timpul concertului în timp ce cânta live pe scena din Africa de Sud, surprins de o boală bruscă care l-a făcut să cadă de pe scenă, în timp ce fanii săi filmau scena dramatică.

În videoclipurile care circulă pe rețelele de socializare , rapperul sud-african este văzut pentru prima dată căzând la pământ, dar ridicându-se imediat pentru a termina piesa, la finalul căreia cade de pe scenă.

S-a simțit rău acasă, jucătorul de rugby Alberto Chatail moare la 25 de ani. „Nu putem înțelege ce s-a întâmplat”

Boală inexplicabilă

Doi oameni de la securitate încearcă să-l resusciteze, dar este clar că artistul are o criză, pentru că dă din picior și dă semne clare că se simte rău. Ajutorul muzicienilor și al personalului medical prezent la festival a fost inutil.

„În acest moment, cu profundă durere anunțăm moartea lui Costa Titch – a scris familia lui Tsobanoglou într-o postare –. Suntem recunoscători acelor salvatori și tuturor celor care au fost prezenți în ultimele sale ore.” Cauza morții rapperului nu a fost dezvăluită.

Liliana, dansatoare româncă celebră în Italia, moare după o boală fulminantă. „A recidivat rapid”

https://twitter.com/nwanyebinladen/status/1634691259129364481

Stil personal

Costa Titch, a fost un rapper din Africa de Sud, reprezentativ pentru amapiano, un stil muzical caracterizat de deep house, linii de bas conduse de tobe și melodii de pian, în timp ce rap-ul său amesteca cultura, stilul și limbile indigene sud-africane cu muzică trap. Cea mai cunoscută melodie a lui, Big Flexa, i-a adus succes în toată Africa după ce a explodat pe web datorită TikTok, scrie Leggo.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Plouă cu viermi din cer

VIDEO – Plouă cu „viermi” din cer, autoritățile: „Adăpostiți-vă sub umbrele”. Iată ce se întâmplă și cele două teorii asupra fenomenului

Hoțul cu ciocanul roșu a fost prins

Viterbo, a fost prins hoțul cu „ciocanul roșu”: este un român de 28 de ani