in

Român de 29 de ani, electrocutat la 20.000 de volți la furat cupru, în Termoli

Un român rezident la Termoli a fost electrocutat în seara de 11 iulie de o descărcare electrică de 20.000 de volți la o cabină Enel din Marinelle (Termoli), în care a intrat pentru a fura cupru. Rănitul a fost internat la Reanimare în stare critică.

Curentul i-a intrat în corp prin mână, arzându-i organele și compromițându-i funcțiile cerebrale. Când l-au scos pompierii avea membrele inferioare grav arse și era inconștient. În afară de sanitari, la fața locului s-au dus carabinierii care au efectuat cercetări și au început o anchetă.

Bărbatul de 29 de ani era în compania unui complice, un alt român, de 27 de ani, care a dat alarma. Rănitul a fost internat în secția de Reanimare de la spitalul San Timoteo, în comă din cauza unui edem cerebral.

Descărcarea electrică extrem de puternică, pe lângă faptul că i-a cauzat arsuri pe întreg corpul, i-a compromis funcționarea a diferite organe vitale. Cel mai mult afectată rezultă a fi vederea. El și complicele de 27 de ani au fost denunțați pentru tentativă agravată de furt în complicitate.

Cătălin Dragomir, 22 de ani, electrocutat mortal la furat cupru în Agrigento / al şaptelea mort în 2013

Trei hoți de cupru electrocutați mortal

Electrocutat mortal la furat cupru, avea 25 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dieta de vară, o dietă simplă şi extrem de eficientă

Arestaţi pentru furturi de cupru în toată Italia