in

Arestaţi pentru furturi de cupru în toată Italia

Carabinierii din Salerno au arestat trei români cu antecedente penale, pentru furt de cabluri electrice. Este vorba de Santa Adrian Cosmin, Bocra Ionuț Gabriel și Datu Florin. Cei trei bărbați au fost opriți la Agropoli la bordul unei mașini în care transportau 350 de kilograme de cabluri tocmai furate de la o firmă din localitate.

Tot în sudul Italiei, la Foggia, șase persoane au fost arestate după ce au fost găsite cu 1,2 tone de cabluri electrice furate de la Enel. Cei șase români arestați sunt: Florin Fudulu, de 25 de ani, Mihai Cristinel (40), Florin Predescu (24), Tiberiu Vlăduț Florea (22), Eugen Predescu (52), și Ionuț Cristian Stănescu (19). Cei șase aveau o bază logistică la o fermă agricolă, de pe câmpiile dintre Orta Nova și Foggia. Investigatorii au intervenit în timp ce grupul revenea la bază după un alt furt de cabluri.

Atac la cimitire. Zeci de morminte profanate pentru a fura cuprul

La Calenzano, în provincia Firenze, trei români cu vârstele cuprinse între 18 și 45 de ani, au fost surprinși de carabinieri la câteva clipe după ce au comis un furt de cupru. Pentru a fura 150 de metri de cabluri din cupru, au ridicat câteva capace de canal și apoi, cu ajutorul unor cârlige, au desprins materialul de la rețeaua electrică care alimentează iluminarea publică.

Trei bărbați și o femeie, prinși cu 1,5 tone de cupru

La Montichiari, în provincia Brescia, carabinierii au surprins trei români în timp ce descărcau dintr-o mașină cabluri din cupru furate cu o greutate de cel puțin două tone. Cei trei au încercat să fugă dar au fost blocați și arestați pentru ultraj și tăinuire.

Îşi riscă viaţa pentru a fura cupru pe autostradă

În apropiere de Roma, doi români au fost arestați de Poliția feroviară din Lazio, după ce au furat două tone de cupru, provocând daune grave la o instalație fotovoltaică de producere a energiei electrice. Cei doi au devalizat o instalație fotovoltaică de pe un teren de lângă via Prenestina Polense. Daune estimate la aproape 150.000 de euro din cauza distrugerii instalației și a pierderii productivității.

Prinsă la furat cupru: „Am şase copii”

Carabinierii din Roma au reținut trei nomazi de 11 ani, cetățeni români, găsiți în posesia unor cabluri din cupru tocmai furate. Cei trei aveau asupra lor geamantane pline cu cabluri din cupru, cu greutatea de circa 30 de kg.

Furtul de cabluri a blocat trenurile Foggia-Napoli

Tot la Roma, carabinierii au arestat un român, de 29 de ani, care furase patru bobine de cabluri telefonice din cupru cu o greutate totală de circa o sută de kilograme, de la un depozit în cartierul universitar Tor Vergata.

Furt de 8,7 tone de cupru

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român de 29 de ani, electrocutat la 20.000 de volți la furat cupru, în Termoli

Metoda „Accidentul”, ultima modă printre hoţi. Sunt vizate rudele din ţară ale „stranierilor”