in

Român de 33 de ani, ucis de un fulger lângă Torino

S-a oprit sub un copac în timpul unei furtuni şi a murit. În dimineaţa zilei de 9 iulie, un autotransportator român de 33 de ani a fost ucis de un fulger. Bărbatul a fost găsit la pământ, fără viaţă, pe strada Marbrasso la None (provincia Torino), stradă strâmtă şi anevoioasă de ţară care mărgineşte câmpurile cultivate cu cereale, la câteva sute de metri de zona industrială şi la mai puţin de un kilometru de centrul localităţii.

Acolo, sub un stejar mare, Lajos Csengeri s-a oprit cu furgoneta sa, un Gran Ducato alb cu numere slovene, pentru a se odihni.

A tras patul din cabina de conducere, s-a aşezat comod, s-a descălţat şi şi-a luat papucii. Potrivit primei reconstituiri a carabinierilor din None şi ale poliţiei municipale rezultă că, în mod inexplicabil, a ieşit din vehicul, tocmai pe timpul puternicei furtuni.

Era ora 16,45 când un fulger a lovit partea înaltă a marelui copac de deasupra furgonetei. Trunchiul a fost despicat în două de descărcarea electrică.

Energia eliberată de fulger, după ce a lovit stejarul, a ajuns la Csengeri. Bărbatul a căzut cu faţa în noroi, ucis de acea descărcare de mii de volţi, lângă furgoneta sa.

La faţa locului au sosit elicopterul de la 118, carabinierii, pompierii şi poliţia municipală. Electrocardiograma a confirmat prima opinie a medicului: „Deces prin stop cardio-circulator produs de electricitate„. Este ceea ce scrie în certificatul medico-legal.

Pe corpul victimei nu au fost găsite semne evidente de arsuri: aşadar, fulgerul nu l-a lovit în mod direct. Lajos Csengeri se născuse pe 21 noiembrie 1981 şi lucra ca autotransportator.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

De-ar fi fost odată, de-ar putea fi cândva…

Sondaj: 70% dintre italieni i-ar trimite pe imigranți acasă