in

Român de 34 de ani, înecat într-un lac din Foggia, sub privirea neputincioasă a soției sale. Primăria strânge bani pentru repatrierea corpului

Gheorghe Vasluianu, român de 34 de ani, rezident la Celenza Valfortore (provincia Foggia), a murit înecat în urma unei tragice fatalități după ce s-a aruncat pentru a face baie în apele digului de la Occhito, lac artificial care marchează granița dintre Molise și Puglia.

Tragedia s-a consumat pe 23 iunie după-amiaza în câteva minute sub privirea neputincioasă a soției sale. Femeia a alertat imediat salvatorii însă din păcate pentru bărbat nu mai era nimic de făcut. La fața locului au intervenit paramedicii de la 118, pompierii, carabinierii și scafandrii care au explorat lacul pentru recuperarea corpului tânărului.

A sosit și un elicopter care a survolat întreaga zonă în cadrul operațiunilor de căutare.

«Administrația comunală este alături de familie pentru dispariția lui Gheorghe Vasluianu (cunoscut la Celenza ca Gigi). Este posibil să donați o contribuție la Comunitatea parohială sau la oficiile primăriei din Celenza pentru a susține repatrierea lui Gigi în Romania», este mesajul primăriei din localitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Junglă de impozite în Italia, e mai rău decât în Vietnam și India

Viterbo, româncă beată, găzduită de doi bătrâni italieni: ”Dați-mi banii sau vă ard casa și vă ucid”