in

Viterbo, româncă beată, găzduită de doi bătrâni italieni: ”Dați-mi banii sau vă ard casa și vă ucid”

I-a amenințat cu moartea și că le va da foc casei dacă nu îi vor da imediat bani. Cuplul de bătrâni o găzduia pe femeia care, beată fiind, s-a manifestat astfel. S-a întâmplat la Cura di Vetralla, în provincia Viterbo. Când au sosit carabinierii la fața locului, avertizați de vecini, românca încă îi bătea.

Bătrânii au fost amenințați și agresați de femeia, în stare de ebrietate, care locuia cu ei întrucât nu avea unde locui și era șomeră. Acesta a pretins bani amenințând că altfel va da foc locuinței și îi va ucide cu un cuțit de bucătărie (foto).

Carabinierii de la unitatea din Viterbo au intervenit pentru a pune capăt agresiunii: au arestat-o și, la dispoziția procurorului de serviciu, au dus-o la închisoarea pentru femei din Civitavecchia.

Cei doi bătrâni au trebuit să apeleze la îngrijirile medicilor de la spitalul din Belcolle: prezentau traumatisme și diferite leziuni.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român de 34 de ani, înecat într-un lac din Foggia, sub privirea neputincioasă a soției sale. Primăria strânge bani pentru repatrierea corpului

Cartelul prostituției la Parma: fetele, toate românce aduse din țară și obligate să se prostitueze, le aduceau câștiguri fabuloase