in

Român de 50 de ani, tatăl a 7 copii, mort de infarct în Italia. Apelul disperat al copiilor: ”Vrem să îl putem îngropa în țara lui natală”

Infarctul a fost cauza care l-a răpus mult prea devreme pe Andras Szekely, originar din Târgu Mureș, în vârstă de 50 de ani. Tatăl a 7 copii, Andras era plecat de 3 ani în Italia la muncă pentru a-și putea întreține familia.

Familia este acum disperată și imploră după ajutor pentru că nu dispune de banii necesari pentru a-și putea aduce și îngropa creștinește tatăl acasă la Târgu Mureș, scrie ardealnews.ro.

Din păcate autoritățile din Italia nu le oferă niciun fel de ajutor, iar costurile se ridică la 2.600 de euro.

Iată apelul lansat de Noemi Szekely, una dintre fetițele lui Andras:

„Ne-ai lasat singuri. Stiu ca de acolo de sus o sa ne veghezi. Odihnește-te în pace, ma gândesc la tine mereu si inca nu imi vine sa cred. Te iubesc enorm. Rog toți prietenii care mă pot ajuta să îl aduc acasă pe tatăl meu decedat din Italia, cu cât puteți,cu cât de puțin doar să îl putem îngropa in țara lui natală, m-ați ajuta enorm de mult pe mine și pe familia mea (cine dorește să ne ajute, mă poate contacta la numărul  0754691207)” scrie Noemi pe pagina de Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Supraveghere totală. Patrule cetățenești contra infractorilor la Bassano del Grappa. «Am auzit români vorbind de o spargere»

Veneția Mestre, concurs de desen și grafică cu PREMII „In memoriam Mihai Eminescu”