in

Român de 57 de ani găsit fără viaţă la Rimini

Cadavrul lui L.M., un român de 57 de ani, a fost găsit pe 2 aprilie dimineaţa de poliţie în interiorul clădirii dezafectate a fostei fabricii Corial, pe via Palmiri la Rimini.

Un loc de refugiu pentru oamenii străzii. aşa cum era bărbatul găsit fără viaţă, al cărui deces a fost semnalat la 113 de patru conaţionali care au aşteptat sosirea agenţilor pentru a le arăta cadavrul.

Cei patru amici ai săi, care le-au povestit anchetatorilor că bărbatul are un fiu rezident la Rimini, au fost apoi denunţaţi pentru infracţiunea de ocupare abuzivă de terenuri şi edificii.

Victima folosea clădirea Corial ca refugiu. Potrivit unei prime verificări a cadavrului decesul nu ar avea la bază cauze violente. Probabil este vorba de o moarte naturală, bărbatul de 57 de ani fiind cunoscut că suferea de câteva boli, în primul rând de astm.

Însă cazul ar putea avea o dezvoltare judiciară. S-a stabilit că în ziua precedentă bărbatul, cuprins de o stare de rău, a fost însoţit la serviciul de urgenţă al spitalului Santarcangelo de unde a fost apoi lăsat să plece după câteva ore. O circumstanţă care merită o aprofundare din partea procuraturii (bărbatul avea în buzunar foaia de externare).

Magistratul a dispus ridicarea fişelor medicale. Va fi efectuată şi autopsia. Dacă informaţiile strânse de agenţi vor confirma povestea privind vizita la spital şi se va avea în vedere o posibilă neglijenţă sau subevaluare a simptomelor pacientului, procuratura nu va putea face altceva decât să deschidă un dosar cu ipoteza de „omor din culpă”.

Român mort de frig la Lugo. Avea 52 de ani

Român de 46 de ani, fără adăpost, mort de frig la Torino. „E o înfrângere a orașului și a Bisericii”

„Toată familia într-o baracă”. După opt ani pe stradă, acum locuiesc la Torino, într-o ”colibă invizibilă”

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Furturi din case şi magazine în Veneto. Cinci români arestați

Propunere Fincantieri: microcipuri în bocancii muncitorilor pentru a şti unde sunt exact