in

Italia, român de 70 de ani, mort în accident de circulație pe A4

Un român a murit în Italia, într-un grav accident de circulație pe autostrada A4 Brescia – Padova. În momentul producerii tragediei, Condrache Dumitrache, de 70 de ani, se întorcea din Elveția, unde își vizitase fiica.

Accidentul a avut loc pe autostrada A4, în după-amiaza zilei de vineri, pe tronsonul dintre Soave și Montebello, în Veneto.

Potrivit publicației Brescia Today, citată de Observator TV, românul de 70 de ani, rezident în în Padova, se întorcea acasă din Elveția, unde fusese să-și viziteze una dintre cele două fiice ale sale.

Potrivit agenților de la Poliția Rutieră, care au intervenit la fața locului pentru constatări, în coliziune au fost implicate 5 autovehicule. După ce a lovit o dubă, mașina condusă de bărbatul român a ajuns pe banda alăturată, unde circula o altă mașină care l-a lovit în plin.

Italia, e vremea anvelopelor de iarnă, când se declanșează obligația

Dumitrache Condrache a murit pe loc

Dumitrache Condrache a fost extras dintre fiarele mașinii de către pompierii, însă medicii chemați în ajutor nu au putut decât să constate decesul. Un alt șofer a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul San Bonifacio, scrie Corriere del Veneto.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili dinamica accidentului mortal.

În urma carambolului cu cinci vehicule, tronsonul de autostradă a fost închis pe cele trei benzi, cu excepția celei de urgență. S-au format cozi pe aproximativ 20 de kilometri, autostrada fiind redeschisă în jurul orei 17:00.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Sfintii arhangheli Mihail Gavriil

Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavriil, 1,5 milioane de români își sărbătoresc ziua

Român beat, arestat la Ostia, a încercat să calce cu mașina doi carabinieri – VIDEO