in

Român beat, arestat la Ostia, a încercat să calce cu mașina doi carabinieri – VIDEO

Un român a încercat să calce cu mașina doi carabinieri, apoi i-a luat la pumni. Adrian a provocat haos pe un drum din Italia și a fost arestat pentru rezistență și violență față de un funcționar public, dar și conducere sub influența alcoolului, potrivit Canale Dieci.

Sâmbătă noapte, în jurul orei 1.30, un român fără permis a provocat haos pe via Agostino Chigi din Ostia, Italia.

Băut și fără permis, tânărul de 24 de ani se afla la volanul unei mașini supuse sechestrului când a încercat să lovească o patrulă de polițiști.

Agenții făceau cercetări la fața locului, după un accident, și ajutau doi șoferi deja răniți în urma unei coliziunii frontale. Adrian Nicolae conducea o Skoda Octavia și a trecut cu viteză maximă pe lângă locul accidentului.

Din fericire, un agent a reușit să fugă din calea mașinii, care însă a continuat să ruleze deși lovise unul dintre autoturismele implicate în accident.

Tribunal din Italia, cere sechestru pe nouă apartamente ale unei românce din Focșani

Românul i-a luat la pumni pe polițiști, ca să evite arestarea

S-a oprit după aproximativ 500 de metri. Românul a coborât din mașină și a încercat să fugă, ca să evite arestarea.

A fost ajuns de polițiști, însă nu a vrut să se lase prins, așa că a început să-i lovească pe agenți cu pumnii și picioarele. Într-un final, carabinerii au reușit să-l încătușeze.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că Adrian Nicolae nu numai că nu avea permis, era băut și conducea un autoturism supus reținerii administrative.

Tânărul de 24 de ani avea deja probleme cu legea, după ce anul trecut s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată, a fost arestat pentru violență față de un funcționar public.

Românul a fost arestat pentru rezistență și violență față de un funcționar public și acuzat de conducere sub influența alcoolului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]
roman 70m ani mort italia

Italia, român de 70 de ani, mort în accident de circulație pe A4

nick mocuta multimilionar america

„4-5 luni le-am dormit pe STRĂZI” Povestea românului multimilionar în America