in

Român gestionar al unui bar din Roma, amenințat de CLANUL ȚIGĂNESC Casamonica: «Închizi sau ești mort»

Un român, gestionar al unui bar din zona Romanina, periferia est la Roma, a fost amenințat de doi membri ai periculosului clan țigănesc, cu apucături mafiote, Casamonica. Intimidarea a avut loc în ziua de Paști, dar acum românul și soția sa au depus plângere la poliție.

Locul faptei, un bar de la periferia sud-est din Roma, unde doi membri ai clanului, Antonio Casamonica și vărul său Alfredo Di Silvio, au vrut să sară peste rând, cerând să fie serviți primii. La bar se afla un român, M.R., 39 de ani, gestionar al barului, care a refuzat. Cei doi au aruncat cu pahare peste tejghea. O tânără din bar, cu dizabilități, care a încercat să sune la poliție, dar a fost amenințată și bătută: «Dacă suni la poliție, te vom ucide»

Cei doi au plecat, dar s-au reîntors la scurt timp, au spart vitrinele barului și l-au bătut pe barmanul român. „Aici comandăm noi”, au declarat agresorii. ”Nu uita niciodată că aceasta este zona noastră. Acum, trebuie să închizi acest bar, altfel ești mort.“, a fost amenințarea la adresa românului. În bar se aflau și alți clienți, care nu au avut curaj să intervină. În final, românul s-a ales cu o lună de zile de îngrijiri medicale, iar fata cu dizabilități care a vrut să cheme poliția, 10 zile de îngrijiri. Dar barmanul a ales să se revolte împotriva metodelor mafiote criminale și, în acord cu soția sa, a decis să denunțe.

După denunț, la bar s-a prezentat Enrico, bunicul lui Di Silvio, care l-a amenințat pe român: „Retrage imediat acuzațiile sau vei muri”. Acum se așteaptă la răzbunarea clanului. Pentru italieni, a fost o lecție de curaj, de refuz al supunerii față de intimidări mafiote.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cetăţean italian, depistat pe aeroportul Otopeni cu droguri și acte false

Moaște pentru diaspora, cadou de la Patriarhul Daniel